Keystone logo
Le Cordon Bleu University Mexico

Le Cordon Bleu University Mexico

Le Cordon Bleu University Mexico

Introduktion

I april 2000 öppnade Le Cordon Bleu, med sina internationella expansions- och tillväxtprojekt för att möta den kulinariska industrins behov, sin matlagningsskola för första gången i Mexiko genom en strategisk allians med Universidad Anáhuac och därför båda ledarna inom deras respektive utbildningsområden, ge den bästa utbildningen i kulinariska tekniker i landet.

För närvarande på Le Cordon Bleu México på Universidad Anáhuac Campus Norte kan du få Le Grand Diplôme® på 9 månader, internationellt erkänt av livsmedelsproffs, så att du kan utveckla en framgångsrik karriär inom besöksnäringen. Dessutom gick Le Cordon Bleu med i den prestigefyllda traditionen inom undervisning i turism vid Anahuac -universitetet och spetskompetens inom gästfrihet, för att undervisa en kandidatexamen i restauranghantering, internationell hotellledning och gastronomi, med ett utvecklat program för Australien.

Platser

  • Naucalpan de Juárez

    Avenida Universidad Anáhuac,46, 52786, Naucalpan de Juárez

    Frågor