Keystone logo
Lebanese International University

Lebanese International University

Lebanese International University

Introduktion

Den Libanesiska International University (LIU) först grundades som Bekaa universitetet i presidentdekret nr 5294 i april 2001, med de första två campus i Al-Khyara, i västra Bekaa-dalen och huvudstaden Beirut. Namnet ändrades senare till den libanesiska International University (LIU), för grundarna hade en vision om att göra universitetet en sann nationell högskola med närvaro i samtliga sex administrativa distrikt som så innefattar Libanon. Som karriärinriktade institution med uppdrag att skapa tillgång till högre utbildning för första generationens studenter som annars inte skulle ha möjlighet att ansluta sig till den professionella arbetskraften. Med ett engagemang för att demokratisera den högre utbildningen och egenmakt, universitetet sedan 2003 och fram till 2013 fastställdes ytterligare sju campus i: Saida, Nabatieh, Tripoli, Mount Lebanon, Däck, Rayak och Halba-Akkar.

Vid LIU, Hittar du en mycket vänlig och välkomnande miljö som du kan fylla i dina mål och utmärka sig i samhället. Du kan också dra nytta av sjukvården på universitetet tillsammans med yrkesvägledning, akademisk rådgivning, och så mycket mer.

Lius vackra campus drar studenter från mer än 50 länder. Vad bra, med en stor utbytesprogram med universitet, från Tyskland till Förenta staterna för studenter att möta eventuella krav de vill utöva. Academic Excellence

LIU ger en väletablerad eftergymnasial utbildning till över 20.000 heltids och deltidsstuderande på grund-och avancerad nivå nationellt och internationellt. Den fokuserar på att ge en internationellt erkänd utbildning till alla elever som kan fortsätta sin utbildning under arbetet. LIU har 6 graders program med över 50 stora företagen, koncentrationer och specialisering för att välja mellan bland annat recentior programmet. På campus, kommer du att kunna hitta många möjligheter att utnyttja dina nya ambitioner på biblioteket, laboratorier, och kafeterior, och kommer att kunna bilda nya vänskapsband längs vägen. LIU har aktiva klubbar och föreningar för att ge dig den ändringen att träffa nya människor med samma gillar och intressen.

Den mission av den libanesiska International University är att ge tillgängliga och överkomliga högre utbildning i kompetens och kvalitet första ordningen. LIU kommer att driva sina elever att bli ansvarskännande medborgare och livslång självverkande elever. LIU kommer att ge eleverna att utveckla medvetenheten och engagera sig i kulturell och miljömässig hållbarhet genom maximerade resurser. LIU sprider olika inlärnings erfarenheter och färdigheter i en miljö som e-aktivera det dynamiska samspelet mellan undervisning och forskning. LIU strävar efter att anpassa sina värderingar och åtaganden till studentstöd och kommunikation, och ständigt granska läroplaner för innovativa resultat.

Platser

Platser
  • Beirut

    Mouseitbeh - PO Box: 146404 Mazraa , 146404, Beirut

    Frågor