Keystone logo
Lebanon Valley College

Lebanon Valley College

Lebanon Valley College

Introduktion

Charmig, säker och vänlig, Annville är en ikonisk Pennsylvania stad. Bonus: Vi ligger bara åtta mil från Hershey, den sötaste platsen på jorden.

Lebanon Valley College ligger i Annville, Pa., En viktig amerikansk stad med en historisk biograf, restauranger, antikviteter och småstads stolthet. Gå i centrum för att få en hamburgare och pommes frites, falafel, naturliga livsmedel, designerkläder eller hantverksöl om du är över 21. De omgivande jordbruksmarkerna och företagen bedriver regionens jordbruks- och industrihistoria.

Inom mindre än en timmes bilresa kan du vara i Libanon, Lancaster, Hershey eller Harrisburg. Delta i professionell hockey, baseboll eller fotboll och se några av världens bästa musiker uppträda med Hershey eller Harrisburg Symphony Orchestras. Teater, shopping, mil med järnvägsspår, mat från kulturer runt om i världen och några av världens mest kända berg-och dalbanor finns i närheten. Vill du komma undan? Vi är inom ett par timmar från Baltimore, New York City, Philadelphia och Washington, DC

Platser

  • Annville

    101 N. College Avenue Annville, PA 17003-1400, , Annville

    Frågor