Keystone logo
L'Ecole de Guerre Economique

L'Ecole de Guerre Economique

L'Ecole de Guerre Economique

Introduktion

Att lära sig att tänka annorlunda

Företagen flyttar med en krisvärld där utvecklingsfrågan är helt kopplad till konfrontationens uppfattning. Denna dualitet kräver att företagen ska undersöka nya typer av färdigheter. Detta är anledningen till att vara Ecole de Guerre Economique sedan starten 1997.

Undervisningen vid Ecole de Guerre Economique (EGE) artikulerar med 4 huvudvärden:

Optimera forskning av information, identifiera de bästa experterna källor, analysera en komplex situation och producera en användbar kunskap för beslutsfattare.

Ecole of Guerre Economique är den enda bildandet i affärsintelligens som erbjuder en mycket diversifierad panel av fältövningar som integreras i kundens strategi. Under året måste våra studenter hantera konkreta fall i en växande logik med svårigheter.

Mercuries professionaliseringsprogram , som är centralt för skolans undervisning, är den längsta utbildningen av skolan och är spridning över sju månader. Denna operativa initiering är den nödvändiga utgångspunkten för våra elever att positionera sig effektivt på arbetsmarknaden. Mercuries kundföretag är en av deras bästa initiativtagare för rekryterare.

EGE är också en skola vars innovation är känd inom informationskriget. Den växande kognitiva dimensionen av kommersiella problem innebär en introduktion till information och inflytande. Med detta i åtanke förbereder Ecole de Guerre Economique sina studenter för en effektiv användning av informationsteknik, lärande av sociala nätverk och förändringar av internet.

Platser

  • Paris

    Rue de Grenelle,196, 75007, Paris

    Program

    Frågor