Keystone logo
Liaoning University of Technology

Liaoning University of Technology

Liaoning University of Technology

Introduktion

Grundades 1951, är Liaoning University of Technology (LUT) ett provinsiellt universitet för högre utbildning. Det är ett mångfacetterat universitet med teknik som specialitet, samt erbjuder undervisning inom vetenskap, liberaleknik, ekonomi och ledarskap. För närvarande tjänar det över 18.000 akademiker och 578 doktorander.

LUT har 21 högskolor och fakulteter. Sju-sju grundkurs specialiteter och fyrtiofem forskarutbildning specialiteter erbjuds, som inkluderar 7 grundnivå mastergrader och 37 andra klassens mästare grader som omfattar 9 fält av behörig Engineering Master grad, 13 högre yrkesskolor specialiteter. LUT har tre nationella nyckellaboratorier, provinsiella nyckellaboratorier, 5 centrala och lokala medgrundade laboratorier av övervägande disciplin och 2 provinsiella forskningscentra för teknikteknik.

LUT har ett team på 1, 278 anställda. Bland de 780 heltidslärarna finns 148 professorer, 300 docenter, en kursledare som erkänns av Utbildningsdepartementet, 57 universitetsledare, akademiska ledare och utmärkta unga kärnlärare. Våra professorer har bevisat att de har en stark vetenskaplig forskning. De senaste fem åren har de genomfört mer än 500 vetenskapliga forskningsprojekt. och har fått 25 utmärkelser på provinsnivå och publicerats över 4 000 akademiska uppsatser, varav 110 införlivades i tre viktiga internationella dokumentsökningar.

Enligt de krav som beslutas av den globala globala marknaden fokuserar LUT på att förbättra elevernas övergripande förståelse för världen kring dem och förbättra elevernas kreativa och praktiska förmågor. De högkvalificerade LUT- kandidaterna har välkomnats av alla yrken, och de senaste åren har sysselsättningsgraden varit över 98 procent.

Skolan för internationell utbildning vid LUT ansvarar för internationellt samarbete, rekrytering och ledning av internationella studenter. LUT har genomfört internationellt utbyte och samarbete sedan 1985. Under senare år har universitetet etablerat ett flertal utbytesprogram med mer än 20 utländska universitet. LUT skickar elever till USA, Tyskland, Storbritannien, Korea, Singapore, Japan och Australien. Internationella studenter kan få examensbevis och kandidatexamen, samt magisterexamen. Hittills har vi haft elever från USA, Korea, Japan, Slovenien och Pakistan. Vårt kinesiska träningscenter erbjuder gratis kinesiska lektioner för alla studenter. För att ge studenterna en bredare kunskap om kinesisk kultur arrangerar vi också klasser som Kung Fu, kalligrafi och traditionella kinesiska musikinstrument.

LUT- campus är en av "trädgårdsenheterna" i Liaoning. Studentbostad är bekväm, ordnad, full av kulturell atmosfär och bekvämt för shopping och resor. Kafeterierna på campus serverar olika stilar av mat och trivs mycket av våra studenter och personal.

Efter 65 års strävan har LUT etablerat en unik campus tradition och ackumulerade värdefull andlig rikedom. Numera gör alla lärare och medlemmar i LUT vårt universitet starkt genom reform och utveckling med sin entusiasm för att uppnå ett provinsiellt förstklassigt universitet som är känt av hela nationen och bidra till vårt nationella samhällsutveckling.

Platser

  • Jinzhou

    Hankou St, Guta Qu, Jinzhou Shi, Liaoning Sheng, , Jinzhou

    Frågor