Keystone logo
Loma Linda University School of Public Health

Loma Linda University School of Public Health

Loma Linda University School of Public Health

Introduktion

Loma Linda University School of Public Health förbereder sina studenter för att belöna folkhälsovården i ett alltmer föränderligt hälsovårdssystem. Vi erbjuder 12 folkhälsoprogram på magister- och doktorandnivå. School of Public Health erbjuder också MPH- och DrPH-grader online.

Vi skapar inlärningsupplevelser för varje generation. Vi översätter vetenskaplig upptäckt till handling, förbättrar hälsan, sprider hopp och främjar vårt grannskaps helhet till ditt.

Vi blomstrar under en mentalitet av kontinuerlig kreativitet och tankeutforskning. Vi insisterar på att göra folkhälsan framgångsrik, och vi måste arbeta över olika discipliner. Ansvarsfull innovation kräver flexibilitet och utvärdering. Det säkerställer tillväxt och bestämmer effekten av nya idéer. Vi är villiga att ta beräknade risker och fortsätta att föra våra bästa idéer framåt. På alla nivåer i vår verksamhet vill vi förbättra hur våra studenter registrerar sig för lektioner för att definiera nya studieområden. Faktum är att vår innovation är ett sätt att förbli relevant.

Platser

  • Loma Linda

    Circle Drive,24951, 92354, Loma Linda

    Program

    Frågor