Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Loyola University New Orleans College of Music and Fine Arts

Loyola University New Orleans College of Music and Fine Arts

Loyola University New Orleans College of Music and Fine Arts

Introduktion

Loyolas College of Music and Media fungerar som det främsta centrum för scen- och bildkonststudie bland alla jesuitkollegor och universitet i hela USA och erkänner musikens och konstens historiska roll i den romersk-katolska kyrkan.

Vår högskola förbereder studenter för yrken inom konsten eller andra områden, på ett sätt som speglar jesuitidealen sanning, service och rättvisa, och ger campus, region och nation aktiviteter som visar universitetets engagemang för konsten.

School of Music erbjuder ett brett utbud av program, inklusive studenterexamen och magisterprogram inom musikföreställning (sång, instrumental och keyboard), program inom musikutbildning och tredje äldsta programmet inom musikterapi i USA.

Loyolas program inom avdelningen för film- och musikindustristudier (med en kandidatexamen och en kandidatexamen i musik) är enastående, liksom vårt operaprogram - utan tvekan det bästa i hela Gulf Coast-regionen.

På Institutionen för konst erbjuder högskolan BA- och BFA-examen i Studio Practice.

Institutionen för teaterkonst och dans erbjuder BA i teaterkonst, BA i teaterkonst och musikteater och BA i teaterkonst med en minor i företagsekonomi.

Designavdelningen erbjuder en kandidatexamen och en kandidatexamen i interaktiv design.

Högskolan har speciella relationer med flera viktiga kulturorganisationer, särskilt Louisiana Symphony Orchestra och New Orleans Opera, av vilka många artister också undervisar för oss.

Platser

  • New Orleans

    Saint Charles Avenue,6363, 70118, New Orleans

    Program

    Frågor