Keystone logo
Università LUM - School of Management

Università LUM - School of Management

Università LUM - School of Management

Introduktion

Född 2004 erbjuder School of Management of the University 44 University Masters, 12 Executive Masters och mer än 40 yrkeskurser.

Det främjar många initiativ som seminarier, konferenser, symposier och Summers Schools, tar också upp samhället, lagen och affärsfrågor genom de kurser och masterprogram som tillhandahålls av School of Law respektive School of International Studies.

I denna utvecklingsprocess har skolan gradvis konsoliderat många och viktiga relationer med företag, offentliga institutioner, sjukvårdsorganisationer och sociala företag där den fungerar som en privilegierad samtalspartner. Ur detta perspektiv syftar den till att ge ett bidrag till det institutionella och kulturella mönstret genom att tillhandahålla expertis och resurser samt ett djupt engagemang för förbättring och tillväxt av Italien och Medelhavsområdet. Med andra ord presenterar LUM School of Management, tillsammans med dess sammansatta delar, en modern organisation som kan översätta principerna för grundaren: stärka utbytesmönster mellan fakulteten och studenterna: mellan akademin och produktionssystemet samtidigt som det skapar värdefulla synergier. Det är viktigt att betona på den högkvalitativa placering som tillhandahålls av skolan förutsatt en rad fördelar och positiva effekter, inte bara för studenter, både vad gäller deras akademiska prestationer och deras anställbarhetskompetens utan också för lokala, privata och offentliga företag och företag med vilka avtal och samförståndsavtal har undertecknats. School of International Studies inrättades i syfte att skapa en specialiserad forskarutbildning för internationella chefer i relevanta ekonomiska och sociala frågor.

Skolans framtida historia ska emellertid fortfarande skrivas: sidor som berättar stoltheten och passionen för de som deltar i detta hårda äventyr för att bygga framsteg i landet med styrkan av värden, idéer och ambitioner.

Platser

  • Bari

    Direzione amministrativa S.S. 100 Km 18 70010 Casamassima (BA), 70010, Bari

  • Milan

    viale Murillo, 17, 20149, Milan

Frågor