Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Malaysia University of Science and Technology

Malaysia University of Science and Technology

Malaysia University of Science and Technology

Introduktion

VÄLKOMMEN TILL MÅSTE

Upptäck bara varför MUST är ett av de ledande universiteten i Malaysia. Från vår prisbelönta personal till vår unika lärarpedagogik är MUST verkligen utrustad för att vara universitetets val för studenter som vill skapa en ljusare framtid.

Inrättandet av Malaysia University of Science and Technology

År 1995 gjorde den dåvarande premiärministern, Tun Dr. Mahathir Mohammad och en delegation från Malaysia ett arbetsbesök på Massachusetts Institute of Technology (MIT) och godkände inrättandet av ett universitet som modellerades efter MIT. Ett avtal undertecknades i januari 1997 för att upprätta Malaysia University of Science and Technology (MUST).

MUST var i sitt formativa år fullt stöd och stöd av MIT, ett världsberömt universitet som noterades för sin utbildning och forskning inom avancerad vetenskap och teknik.

84252_pexels-photo-1153213.jpeg

EMULERING AV VÄRLDSKLASS UTBILDNING OCH LÄRMETODER.

Malaysia University of Science and Technology emulerar världsklass metod för undervisning och lärande som uppmuntrar kreativitet, analytiskt tänkande, problemlösning, innovation och teambyggande. Dessa är kvaliteter som har visat sig vara framgångsrika när det gäller att producera företagande ledarskap inom teknik och näringsliv.

SKA också vårda en forskningsdriven kultur inom alla kompetensområden för att säkerställa djupet av förståelse och förtroende för praktiska problem. Modellen i världsklass har varit en drivkraft för MUST-kulturen som är vibrerande, innovativ och målmedveten för vår lokala miljö.

85316_IMG_7246.JPG

Platser

  • Petaling Jaya

    Block B, Encorp Strand Garden Office, NO. 12, Jalan PJU 5/1, Kota Damansara, 47810, Petaling Jaya

Program

Frågor