Keystone logo
Marquette University Law School

Marquette University Law School

Marquette University Law School

Introduktion

Människor väljer en specifik jurist av många och varierande skäl. Jag vet att många av er kommer att välja en skola eftersom ni tror att det är den "bästa" advokatskolan man kan gå in i. Vissa av er vill gå på en skola i en viss geografisk region, medan andra av er väljer en institution för att ni tror att programmet erbjuder specialisering inom vissa rättsområden. Kanske vill vissa sökande gå på en skola med en särskild religiös tillhörighet. Och alla är oroade över kostnaden för juridisk utbildning och värdet och säljbarheten av din JD-examen när du är examen.

Allt detta är giltiga överväganden, och Marquette berättigar ditt allvarliga övervägande av någon av dessa skäl. Jag föreslår dock att det finns några andra saker du också bör tänka på. Först, hur kommer din erfarenhet från jurist att bli? Kommer du att bli en del av en stödjande familj av studenter, lärare, administratörer och alumner? För det andra, vilken typ av person kommer du att bli som ett resultat av din juridiska utbildning? Kommer lagskolan att hjälpa dig att få respekt för alla personer och en förståelse för hur lag kan hjälpa människor att lösa svåra problem, ofta i tider med stor stress? Kommer du att bli en bättre person efter jurastudiet eller inte?

För mig är lagen ett hjälpande yrke. Som en katolsk och jesuitisk juridikskola har vi en särskild skyldighet att försäkra oss om att utbildningen som tillhandahålls på Marquette är utformad för att öka våra elevers respekt för alla människor, samtidigt som vi säkerställer att våra studenter blir skickliga advokater som kan utmärka sig inom advokatyrket. .

Marquette ger dig en ovanlig möjlighet. För det första är vi en enastående juridikskola. Vår läroplan är utformad för att säkerställa att du kommer att ha de grundläggande kunskaper, färdigheter och värderingar som är viktiga för att utöva lag i det tjugoförsta århundradet. Vi är oerhört stolta över att vi utbildar advokater - advokater som utövar inom alla yrken inom privata företag och offentliga myndigheter, i Wisconsin och över hela USA. Det är ingen tillfällighet att många av våra alumner är statliga och federala domare, och att många akademiker från Marquette University Law School är affärs- och politiska ledare. Vi lär våra elever att ha färdigheterna för att lyckas inom vilken gren av vårt yrke de väljer. En del av Jesuit-traditionen med utbildning är att uppmuntra studenter att bli agenter för en positiv förändring i samhället. Detta är särskilt viktigt i en juridikskola.

Platser

 • Milwaukee

  West Michigan Street,1215, 53233, Milwaukee

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor