Keystone logo
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Introduktion

Redo att forma din framtid? Det finns inget bättre ställe att börja.

MCPHS är ett privat, icke-vinstdrivande, sjukvårdsinriktat universitet med ett komplett spektrum av vårdprogram. Som läroanstalt brinner vi för våra studenter, och de brinner lika mycket för att avancera till karriärer i en vital bransch. Även om det är nästan omöjligt att sätta ett pris på att bygga ditt liv kring din passion, tror vi att du kommer att upptäcka att MCPHS är ett anmärkningsvärt, allsidigt värde för vad du får tillbaka.

Uppdrag

MCPHS förbereder akademiker för att främja hälsa över hela världen genom spetskompetens, innovation och samarbete inom undervisning, praktik, stipendier och forskning och att förvandla de samhällen som de kommer att tjäna.

Syn

MCPHS är en innovatör inom hälso- och yrkesutbildning som förbereder framtida generationer av globala ledare och främjar system för att förbättra allmänhetens hälsa.

 • Studentframgång: Våra studenter är beredda att uppnå höga nivåer av framgång, både i sina valda karriärer och i livet.
 • Studenterfarenhet: Våra studenter är aktiva deltagare i sitt lärande, har en stark känsla av koppling till universitetssamhället och känner sig bemyndigade att uppfylla sina personliga och professionella mål.
 • Fakultetens och personalens framgång: Vår fakultet och personal är erkända som ledare inom högre utbildning på grund av deras ihållande ansträngningar att växa professionellt och att samarbeta som en gemenskap.
 • Infrastruktur och teknik: Våra intellektuella, fysiska och digitala miljöer bjuder in till engagemang, främja lärande, anamma innovation, främja samarbete och stödja kvalitet i allt vi gör.

Statistik

MCPHS är dedikerade till framgången för varje student.

Studenter vid MCPHS är professionellt fokuserade och drivna och representerar nästan alla stater i USA och dussintals främmande länder. MCPHS har inte bara en rik mångfald i vår studentkår utan erbjuder också en rik mångfald av hälsovårdsprogram, parallellt med den tvärvetenskapliga teamstrategin i moderna vårdinstitutioner.

 • 80 % av eleverna återvänder efter sitt första år.
 • 72% av studenterna tar examen på 6 år.
 • Över 100 program som erbjuds på våra tre campus och online, alla utformade för att förbereda nästa generations ledare inom sjukvården.

Studenter får erfarenhet av några av världens bästa vårdinstitutioner.

Våra studenter har tillgång till de mest eftertraktade praktikplatserna, kliniska placeringarna och forskningsmöjligheterna i vår egen bakgård. Från de ledande sjukhusen i centrala Massachusetts och New Hampshire till Bostons världsklass Longwood Medical and Academic Area, våra studenter får värdefull, verklig erfarenhet på institutioner, inklusive det #1 pediatriska sjukhuset i landet och New Englands topprankade cancerbehandling center, för att nämna några.

 • 7 500 Genomsnittligt antal lediga jobb bland institutioner i Longwood Medical & Academic Area varje år.
 • 5 kliniker och centra på plats där studenter får praktisk erfarenhet av riktiga patienter.
 • 22 643 patienter som setts av våra familjsjuksköterskestudenter i våra Manchester-, Worcester- och onlineprogram under ett läsår.

Som en läroanstalt är vår fakultet fokuserad på våra studenter.

Till skillnad från forskningsinstitutioner är vår fakultet fokuserad på en sak: undervisning. Vår framstående heltidsfakultet är stipendiater vid nationella akademier och har fungerat som ordförande för nationella yrkesföreningar. De är redaktörer för medicinska tidskrifter, utredare på federalt finansierade forskningsprojekt och företagsledare. Framför allt är de mentorer för våra studenter, mycket tillgängliga och stödjande.

 • 826 fakultetsmedlemmar vid MCPHS.
 • 90% Heltidsanställda lärare med terminalexamen.
 • 13:1 Student-till-fakultetsförhållande.

Förbättra studentupplevelsen med en levande gemenskap.

Det är ingen slump att MCPHS ligger i Boston, Worcester och Manchester. Dessa platser ger våra studenter tillgång till några av de mest prestigefyllda sjukvårdsinstitutionerna i New England. Dessutom surrar våra campus av studentaktivitet. Med fritids- och samarbetsmöjligheter redo att tas, kan våra studenter få ut det mesta av sin universitetserfarenhet.

 • 100+ klubbar, organisationer och intramurala sporter tillgängliga för våra elever.
 • 35 000+ högskolestudenter som bor i den pulserande staden Worcester, MA.
 • 30+ professionella organisationer och klubbar tillgängliga på vårt Manchester, NH campus.

  Campus funktioner

  Skaffa vänner. Gör anslutningar. Göra skillnad.

  På MCPHS kan du skapa omedelbara kontakter med andra studenter och personal som brinner lika mycket för vården som du. Det är det fina med att vara nedsänkt i en gemenskap som är helt dedikerad till hälsovetenskap. Engagera dig i otaliga klubbar och organisationer, intramurala sporter, kulturevenemang på campus och de många saker som erbjuds utanför våra dörrar. Och få ut det mesta av din upplevelse här på MCPHS.

  Boston, Massachusetts

  Känn energin i sjukvårdens nav.

  Även om vi är den äldsta institutionen för högre utbildning i Boston, är vårt campus själva definitionen av modern innovation. Beläget i det världsberömda Longwood Medical and Academic Area, allt Boston har att erbjuda finns utanför dörren. Denna dynamiska miljö ger studenterna möjligheter till akademiska och kliniska erfarenheter vid några av de mest prestigefyllda medicinska och forskningsinstitutionerna i världen.

  Worcester, Massachusetts

  Bo och lär i ett urbant centrum av möjligheter. Worcester ligger 65 km väster om Boston i centrala Massachusetts, och är ett centrum för sjukvård och utbildning. New Englands näst största stad är hem för mer än 30 000 studenter, femton högre utbildningsinstitutioner, dussintals kliniker och flera stora sjukhus. På vårt livfulla campus i centrum kommer du att ansluta dig till en mångfaldig grupp dedikerade yrkesverksamma som arbetar för att förbättra sina nuvarande karriärer eller starta nya.

  Manchester, New Hampshire

  Trivs i ett sammanhållet samhälle. Bara cirka 50 miles från Boston, är vårt Manchester campus bekvämt beläget mitt i centrum. Det erbjuder en fantastisk kombination av moderna faciliteter och en energisk studentpopulation, tillsammans med hanterbarheten i en mindre stad i New England. Njut av den avslappnade atmosfären, butiker, restauranger, historisk arkitektur och klassisk New England-charm.

   Stipendier och finansiering

   MCPHS Advantage-stipendiet

   Om du slutför alla MCPHS-examen på heltid och du är berättigad till ett 50% undervisningsstipendium mot en av sex online-, deltids-mastergrader - inklusive en MBA i Healthcare Management!

   Eftersom vi menar allvar med våra studenters utbildningsmässiga, professionella och ekonomiska behov, gör vi betydande investeringar i deras fortsatta akademiska utveckling. Vi kommer att förse alla MCPHS-studenter som framgångsrikt slutför alla MCPHS-examen på heltid med ett undervisningsstipendium mot ett av följande sex deltids-, online-masterprogram:

   • MBA i vårdhantering
   • Mästare i folkhälsan
   • Civilingenjör i regulatoriska frågor och hälsopolitik
   • Master of Health Sciences
   • Master of Science in Clinical Research
   • Civilingenjör i klinisk förvaltning

   MCPHS Advantage-stipendiet underlättar inte bara den ekonomiska bördan av att tjäna en andra eller en avancerad examen utan sätter dig också på snabbspåret till framgång inom ett brett spektrum av hälsovårdsområden. Vår tvärvetenskapliga, teambaserade strategi är utformad för att utöka dina utbildningsmöjligheter och dina professionella möjligheter.

   Ranking

   #1 universitet i USA för att tjäna kraft

   Wall Street Journal/Times Higher Education College Rankings för 2018 placerar MCPHS-utexaminerade i topp.

   AA Standard and Poor's (S&P) Financial Credit Rating

   MCPHS fick ett toppbetyg i finansiell styrka och stabilitet från Standard and Poor's (S&P).

   #4 Mest transformativa college i USA

   I Money Magazines 2020-lista över mest transformativa högskolor rankas MCPHS på fjärde plats i landet.

   English Language Requirements

   Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

   Platser

   • Boston

    179 Longwood Ave Boston, 02115, Boston

    • Worcester

     19 Foster St., 01608, Worcester

     • Manchester

      1260 Elm St., 03101, Manchester

      Frågor