Keystone logo
© Domus Academy
Mediterranea University of Reggio Calabria

Mediterranea University of Reggio Calabria

Mediterranea University of Reggio Calabria

Introduktion

Beläget i mitten av Medelhavet, UNIVERSITET ger en mängd kunskap byggd på varje aspekt av detta område: den perfekta språngbräda för dem som vill studera i Reggio och bygga sin egen framtid i en stad med en storstads andetag, engagerande för sin skönhet.

Founded in 1982, den Università Mediterranea har slutfört den planerade av reformen omorganisation och nu presenteras med sex avdelningar inom områdena jordbruk, arkitektur och ingenjörs lag, sextio laboratorier och en förnyad utbildningsutbudet.

Det är tillgängligt för studenter det nya området tillägnad administrativa tjänster, fri trådlös, stipendier, det nya Residence att öka lastkapacitet på offsite och utländska studenter, workshops teater och 200 Erasmus stipendier för att studera utomlands.

Med en fullständig kalender med kulturella evenemang under hela året, Università Mediterranea kombinerar sitt engagemang för forskning och undervisning. Konserter, är workshops och aktiviteter i samarbete med studentorganisationer placeras i avsnitten att informera universitetets webbplats.

Från webben passerar också den viktigaste utbudet av tjänster för studerande: registrering, skatter och college karriär är på datorn. Och att hålla dig informerad av Università Mediterranea regelbundna nyhetsbrev, personliga e-postmeddelanden och sidor på Facebook och Twitter. Stor uppmärksamhet till orienteringen före och efter examen kurator UniOrienta med de tjänster som rådgivning, praktik och möten med skolor.

Platser

  • Reggio Calabria

    Salita Melissari, 89124, Reggio Calabria

Frågor