Keystone logo
Megatrend University

Megatrend University

Megatrend University

Introduktion

Megatrend University , en akademisk familjesammansättning med 12 fakulteter och ett institut, öppnar också i år sin dörr för gymnasieelever och erbjuder inträde i utbildningsvärlden enligt de senaste pedagogiska standarderna. Undervisningsformerna - föreläsningar, praktiska arbeten, workshops, simuleringar, utvärdering och kunskapsbedömning - anpassas till känslighet, rytm, behov och förmågor hos unga människor som är ivriga att lära sig något nytt.

Det finns många anledningar till att du enkelt bestämmer dig för att studera på Megatrend. För det första är det på grund av extraordinära utbildningsprogram vid våra fakulteter, noggrant skapade för att uppfylla högsta studiestandard, utmärkt lärarpersonal, den vackraste moderna byggnaden, där alla studentaktiviteter genomförs, och slutligen - på grund av enastående internationellt samarbete etablerat Amerika till Japan och från Skandinavien till Sydafrika.

Att studera vid Megatrend innebär också ett rikt rikt socialt liv, eftersom vi organiserar och stöder många kulturella, konstnärliga och idrottsevenemang i landet.

Värdet av yrkesutbildade vid detta universitet och kvaliteten på kunskap som lämnar våra klassrum har erkänts på arbetsmarknaden. Megatrend University akademiker hittar relativt enkelt jobb och en del av dem har mycket ansvarsfulla jobb inom ekonomi, ekonomi, kultur, media, säkerhet och andra offentliga företag, organisationer och organ i Serbien och världen över. Det ses bäst från geografiskt spridda alumner, föreningen som hjälper studenter att hålla kontakten med sitt universitet även efter examen.

Våra tidigare studenter samlas under parollen:

VI ÄR FRÅN Megatrend University - DET VAR EN BRA SKOLA!

Platser

  • Belgrade

    Maršala Tolbuhina,8, , Belgrade

    Frågor