Keystone logo
© Domus Academy
MELIUSform Business School

MELIUSform Business School

MELIUSform Business School

Introduktion

MELIUSform Business School , tack vare erfarenheten inom utbildningsområdet för både sina medlemmar och sin personal, har sedan 1996 tillfört ett unikt kunnande inom den professionella och chefsutbildningsmarknaden . Målet är att ha en positiv inverkan på framtiden för individer och organisationer, genom utbildningar utformade efter deras verkliga behov.

MELIUSform Business School satsar mycket energi och resurser på värdespridning, vilket framgår av undervisningen ständigt i linje med arbetsvärldens trender, nyfikenhet, pragmatism och styrkan att förnya.

Innovationen inom utbildningsplanering har gjort det möjligt MELIUSform Business School att vinna SMAU Milan 2020 Award och AIF Adriano Olivetti Award som 1:a klassificerad i Research & Innovation.

Våra produkter

Med MELIUSform frigör din träning ... var du vill, när du vill, hur du vill!

För närvarande levererar MELIUSform Business School sina utbildningar på tre olika sätt:

• i det traditionella klassrummet , i de välkomnande och bekväma salarna på kontoren i Milano, Rom och Padua;

• i livestreaming (VLS) , som låter dig interagera i realtid med lärare och andra deltagare;

On Demand , eller "uppskjuten streaming", med maximal grad av flexibilitet, följ dem "var du vill", "när du vill" och med "valfri enhet": Smart TV, PC, Tablet, Smartphone, etc.

I samtliga fall garanteras tillgången till det nya MELIUSform virtuella Campus med allt läromedel (utdelat material, övningar, fallstudier, videor, tester, nyheter etc.) integrerat i samma digitala miljö för att kunna ta till i -djupstudier eller återhämtning av lektioner.

Tjänster för att stödja din utbildning

Placering & Karriär

Vi hjälper dig bygga ditt personliga varumärke. Vi erbjuder en högkvalitativ service, med hjälp av expertpsykologer och utbildare dedikerade till coachning och handledning.

Gratis webbseminarier

Gratis webbseminarier med högt pedagogiskt värde. Ett nytt sätt att uppleva träning, bekvämt hemifrån och helt gratis.

Gratis Excel®-applikationer

Excel®️ programvara och applikationer (även gratis). Excel®️ programvara och mallar för rådgivning och lösning av mikroproblem vid yrkesutövning.

Studentberättelser

Platser

  • Rome

    Via Duilio, 12, 00192, Rome

    Frågor