Keystone logo
Mente Argentina

Mente Argentina

Mente Argentina

Introduktion

Baserat i Buenos Aires, är Mente Argentina en organisation som grundades för att ge internationella utbildningsmöjligheter och högsta kvalitet personligt stöd för internationella studenter genom dynamiska, individuella fördjupningsprogram. Vi strävar efter att tillhandahålla innovativ programmering som gör att studenter kan njuta av Argentina på ett unikt och annorlunda sätt medan samtidigt, vilket underlättar akademiska prestationer och främja global kompetens och personlig utveckling.

Idag är Mente Argentina ledande organisationen Study Abroad, spanska, Praktik och volontärprogram i Argentina.

Oavsett om det är att studera en termin, för att uppnå en större grad, inter med en argentinsk organisationen eller delta i en rolig korthålsbana är Mente Argentinas program avsedda för studenter som vill uppleva Argentina ur ett lokalt perspektiv. Upptäck Argentina, gör vad du gillar mest, och ge dig ut på denna oförglömliga resa med Mente Argentina!

Varför välja Mente Argentina?

Mente Argentina är erkänt som den ledande och största organisationen i Study Abroad, spanska, Praktik och volontärprogram i Argentina. Som den ledande organisationen i Argentina, har Mente Argentina utvecklat olika sätt att stödja internationella studenter när de navigerar de många utmaningar - akademiska, ekonomiska och kulturella - för att komma till Argentina för att studera, erfarenhet, lära och växa.

Med Mente Argentina, du är fri att fokusera på att vara en student, förbättra dina spanska språkkunskaper, få global kompetens, och njuta av en dynamisk värld stad. Våra studenter inte bara bevittna en annan kultur, men också aktivt uppleva och delta i den argentinska sättet att leva genom en nedsänkning baserat tillvägagångssätt.

Här på Mente, vi älskar Argentina och tillhandahåller internationella erfarenheter utbildning för studenter från hela världen. Denna passion är direkt översatt till våra program och de unika tjänster vi levererar. Som vi erbjuder program enbart i Argentina, vi har en hel del specialiserad lokal kunskap vi är entusiastiska över att dela med våra deltagare.

Genom att välja Mente Argentina, har du fått en verklig lokal partner för en positiv och givande erfarenhet i Buenos Aires, Argentina.

Platser

  • Recoleta

    Avenida Santa Fe,3192, C1425, Recoleta

    Frågor