Keystone logo
Mercyhurst University

Mercyhurst University

Mercyhurst University

Introduktion

Handla om

Beläget i Erie, Pennsylvania, på en kulle med utsikt över Lake Erie, är vår 75-acre campus känd som en av de vackraste i regionen. Element av den engelska gotiska arkitekturen bärs i våra gamla huvudbyggnader, akademiska byggnader och studenthem.

Fånga dagen.

Grundad i idealen om service, gästfrihet och entreprenörskap som inspirerade våra grundare, uppmuntrar en Mercyhurst-utbildning utvecklingen av livslånga passioner och engagemang i den större världen. Inspirerat av vårt motto, "Carpe Diem", omfattar vår fakultet och studenter innovation och ledarskap i service, eftersom de gör en skillnad inom våra grindar och runt om i världen.

Uppdrag

Tro och Service i ett Mercy University

"Glädjen och förhoppningen, sorgen och ångestet hos kvinnornas och männen i vår tid, särskilt de som är fattiga eller drabbade på något sätt, är glädjen och hoppet, sorgens och besväret hos Kristi anhängare också Inget verkligt mänskligt misslyckas med att hitta ett eko i sina hjärtan ... Det är därför som kristna vårdar en känsla av djup solidaritet med mänskligheten och dess historia. " (Gaudium et Spes, Förord 1)

Sådana drömmar och realiteter involverar alla katolska universitet. De gör en särskild överklagande till Mercy universiteter grundade av Sisters of Mercy, som har begått sina liv och arbetar för att tjäna de som är fattiga, sjuka och oupplästa. Inspirationen uttryckt i Gaudium et Spes ligger därför i centrum för vår identitet och uppgift. En Mercyhurst-utbildning syftar till att engagera eleverna för livet och att skapa ledare i rättvisa och service. I en tid med mycket social förändring och utmaning klargör denna inspiration vår vision om den särskilda karaktären hos vårt katolska Mercy University.

Vår inspiration leder oss till studieämnen och engagerar våra perspektiv inom lärande, forskning och vetenskapliga insatser. Sådan inspiration utgör grunden för den sociala rättvisa dimensionen hos många av våra akademiska och serviceprogram. Sådan inspiration riktar faktiskt målen för vårt universitet. Vi vill dela denna inspiration med dem som kommer genom våra grindar, söker akademisk excellens, professionell expertis och en framtida full av hopp.

Vår vision

Mercyhurst University söker att vara en ledande högre utbildningsinstitution som integrerar excellens inom de liberala konsterna, professionella och karriärvägsprogrammen och service till regionala och globala samhällen.

Vår uppdragsförklaring

I överensstämmelse med sin katolska identitet och barmhärtighetsarv, utbildar Mercyhurst University kvinnor och män i en kultur där tro och förnuft blomstra ihop, där skönheten och kraften hos de liberala konsterna kombineras med en uppskattning av arbetets värdighet och ett engagemang för att tjäna andra. Universitetssamhället är säker på styrkan i sina studentfakultetsobligationer och inspireras av bilden av studenter vars val, i livet och arbetet, kommer att göra det möjligt för dem att förverkliga de mänskliga och andliga värderingarna inbäddade i vardagen och utöva ledarskap i tjänst mot en rättvis värld.

Våra kärnvärden

Vi är:

  • Socialt barmhärtig, - Barmhärtighet återställer mänsklig värdighet, expanderar våra sociala relationer och ger oss möjlighet att nå ut med medkänsla för andra.
  • Globalt ansvarig - Globaliseringen utmanar oss att lära oss att steward jordens resurser klokt och att agera i solidaritet med sina olika folk.
  • Medvetna gästvänliga - Mercy gästfrihet börjar med självacceptans, välkomnar folk med olika tro, etniska och kulturella traditioner, och bygger därmed samhällen som överskrider enbart tolerans.
  • Intellektuellt kreativa, - Generösa, frågande och kritiska vanor i sinnet, som stöder ambitionerna för excellens som manifesteras inom det akademiska samhället, uppmuntrar oss i vår livslånga sökning efter det som är sant, gott och vackert.
  • Reflekterande medveten, - Vår kristna miljö uppmuntrar självreflektion och kontemplation av mänskligt beteende, främjar sinnets balans, kropp och ande och erbjuder slutligen möjligheten att utveckla en moralisk kompass för ett liv av integritet.
  • Ambassadörer av tjänst.

Kontakta

Office of Mission Integration, som inrättades 2008, hjälper presidenten i Mercyhurst University främja och integrera universitetets utbildningsuppdrag och troen och värderingarna på den katolska identiteten och arv från systrarna för barmhärtighet, som representeras i uppdragsdeklarationen och kärnan institutionens värderingar. Arbetet på kontoret är många facetterade men huvudsakligen inriktat på att utbilda och uppmuntra alla medlemmar i universitetssamhället från studenter till förvaltare för att främja uppdraget för Mercyhurst. Som sådan har den särskild omsorg för de katolska och sponsrade systrarna av barmhärtighetstraditioner och service.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Erie

    501 East 38th Street, 16546, Erie

Frågor