Keystone logo
Merito Group: WSB Merito Universities & DSW University of Lower Silesia

Merito Group: WSB Merito Universities & DSW University of Lower Silesia

Merito Group: WSB Merito Universities & DSW University of Lower Silesia

Introduktion

Om du funderar på att studera i Polen, hjärtat av Europa , är du ett steg ifrån att göra rätt val. Våra universitet kännetecknas av hög utbildningskvalitet, verkstadsundervisningsformer, föreläsare - specialister inom sina respektive områden och lättillgänglig studieorganisation.

Allt detta kommer att hjälpa dig att få kunskap som du kommer att använda i ditt yrkesliv. Studier vid WSB Merito University & DSW University of Lower Silesia är en plats för att träffa praktiker: vår fakultet har fått sin erfarenhet i de bästa företagen i vår region. De inkluderar entreprenörer, företagsägare, finans-, lednings- och marknadsföringsexperter. De diskuterar fenomen och processer och illustrerar dem med exempel hämtade från deras professionella arbete, tack vare vilka du kommer att lära dig om moderna lösningar som används i vardagen.

12 universitet i 11 städer

Gruppen består av WSB Merito Universities och DSW University of Lower Silesia, totalt har koncernen sex universitet och sju fakulteter i 11 största polska städer. WSB Merito Universities och DSW University of Lower Silesia rankas mycket högt i de mest prestigefyllda polska rankningarna av privata universitet. Våra utbildningar riktar sig i första hand till dig som vill arbeta och studera. Även i heltidsprogram är lektioner schemalagda på bara 3-4 dagar i veckan, och vi producerar snäva scheman som håller luckor på ett minimum. De flesta av våra internationella studenter kombinerar också enkelt sina WSB Merito University-utbildningar med jobb.

Campus funktioner

Vårt universitet är stolta över sina olika campus utspridda över olika platser i Polen, som alla erbjuder unika fördelar. Dessa distinkta campus ger inte bara studenter en rik kulturell erfarenhet utan utsätter dem också för ett brett utbud av akademiska och extracurricular möjligheter. Från den livliga stadsmiljön på vårt campus i Warszawa, där studenter kan engagera sig i branschfolk och kulturevenemang, till den fridfulla och sammanhållna gemenskapsatmosfären på vårt Wrocław-campus, som främjar djupare kontakter med kamrater och professorer, vi tillgodoser olika preferenser och ambitioner . Vårt campus i Gdansk kombinerar modernitet med en maritim touch, vilket främjar innovation och forskning inom kuststudier. Genom att strategiskt placera våra campus säkerställer vi att studenter kan välja den miljö som passar dem, samtidigt som de drar nytta av den högkvalitativa utbildningen och resurserna som vårt universitet är känt för.

  Antagningar

  Enkel ansökan för studier - steg för steg

  Du kan bli en grundstudent (grundutbildning eller teknik) vid WSB University efter examen från gymnasiet och samlat in ditt gymnasieintyg. Kom ihåg att Polen har olika sätt att validera gymnasieintyg, beroende på vilket land du tog examen från.

  Kom ihåg att få en validering av ditt examensbevis innan du åker till Polen. Det är ett dokument som godkänner den utbildning du hittills har genomfört och låter dig anmäla dig till studier i det land du har studerat.

  För att göra dig berättigad till antagning till ett WSB-utbildningsprogram måste dina engelska färdigheter vara på en CEFR B2-nivå.
  Om du inte har ett intyg om gymnasieutbildning på engelska eller en globalt erkänd språkkvalifikation, WSB University kommer att bedöma dina kunskaper genom att ge dig ett skriftligt test och genomföra en Skype-intervju.

  Ranking

  WSB Merito University: 3:e plats i Polen

  I den prestigefyllda Ranking of Universities - Perspektywy 2022 tog WSB University en 3:e plats i Polen (från 6:e till 3:e position jämfört med föregående år) och är det enda icke-offentliga universitetet utanför Warszawa som rankas så högt. I rankningen av akademiska universitet, 2021 - WSB University rankades 35:a i Polen (från 42:a till 35:e jämfört med föregående år) bland alla offentliga och privata universitet med rätt att tilldela doktorsexamen.

  Särskilda studieområden har uppskattats: Nationell säkerhet - 4:e plats, Datavetenskap - 5:e plats, Management - 12:e plats, Pedagogik - 13:e plats, Transport - 18:e plats och Fysioterapi - 24:e plats. Det är en stor utmärkelse för WSB University och framgången för alla dess anställda, studenter och akademiker.

  Rankingen av akademiska universitet inkluderar 27 indikatorer grupperade i sju kriterier: Prestige, Alumner på arbetsmarknaden, Vetenskaplig potential, Vetenskaplig effektivitet, Vetenskaplig potential, Innovation och Internationalisering. Detta gör det till en av de mest omfattande och transparenta utbildningsrankningarna.

  Finalgalan ägde rum den 22 juni 2021 på Olympic Center i Warszawa. Diplom till rektorer för de bästa universiteten har delats ut under galan. Diplomet för WSB University mottogs av rektor - Assoc. Prof. Zdzisława Dacko-Pikiewicz, PhD.

  Perspektywy University Ranking 2021 inkluderar de allra flesta universitet i Polen. Dess metodik för klassificering av universitet och särskilda studieområden gör den till en viktig informationskälla för kandidater för studier. Vid bedömningen av universitetet tar rankningskommittén hänsyn till den akademiska gemenskapens röst och ändrar dess indikatorer.

  Ackrediteringar

  AACSB-ackrediterad

  Platser

  • Wrocław

   WSB Meritto University in Wroclaw ul. Fabryczna 29-31, 53-609 Wrocław, Wrocław

  • Warsaw

   Łabiszyńska,25, 03-204, Warsaw

  • Torun

   Młodzieżowa,31a, 87-100, Torun

  • Poznań

   Powstańców Wielkopolskich,5, 61-895, Poznań

  • Opole

   Augustyna Kośnego,48, 45-372, Opole

  • Łódź

   Brzozowa,5, 93-101, Łódź

  • Chorzow

   Sportowa,29, 41-506, Chorzow

  • Bydgoszcz

   Fordońska,74, 85-739, Bydgoszcz

  • Wrocław

   DSW University of Lower Silesia ul. Strzegomska 55, 53-611, Wrocław

   Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor