Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Metropolitan State University Of Denver

Metropolitan State University Of Denver

Metropolitan State University Of Denver

Introduktion

MSU Denver är en omfattande, baccalaureate- och magisterexamen som ger urbana universitet som erbjuder konst och vetenskaper, professionella kurser och program till en varierad studentpopulation i en atmosfär av ömsesidig respekt. Kompetens i undervisning och lärande är MSU Denver huvudsakliga mål. I mer än 50 år har MSU Denver varit en tempoöverförare för att förändra liv, samhället och högre utbildning.

Vi ger Colorado: s studenter möjlighet att utveckla sina liv och karriärer genom högkvalitativ verklig utbildning. Och vi driver statsekonomin genom våra 95 000 arbetsförberedda kandidater, av vilka mer än 80% stannar i Colorado. Baserat i hjärtat av Mile High City ger MSU Denver enastående tillgång till praktikplatser och professionella nätverk som hoppar igång karriärer.

MSU Denver erbjuder högkvalitativ utbildning utan avancerad prislapp.

Våra lektioner undervisas av kända akademiker, nationella experter och branschikoner. Och de bygger praktiskt lärande i varje kurs, vilket hjälper studenter att bli karriärberedda, kritiska tänkare som företag vill anställa.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Denver

    Auraria Parkway,890, 80204, Denver

    Frågor