Keystone logo
Mahatma Gandhi University Rwanda

Mahatma Gandhi University Rwanda

Mahatma Gandhi University Rwanda

Introduktion

Som ett sätt för införande, Mahatma Gandhi University (MGU) är en ledande rwandisk läroanstalt, etablerad och erkänd av utbildningsrådet högre, undervisningsministeriet, prop. Republiken Rwanda. Dessutom är MGU Rwanda (www.mgu.ac.rw) är en medlem av goda organisation som heter Inter-universitetsrådet för Östafrika (IUCEA). Det är en ideell organisation av universitet i östra Afrika som underlättar underhåll av internationellt jämförbara utbildningsstandarder i östra Afrika för att främja regionens konkurrenskraft inom den högre utbildningen. Utöver detta har universitetet fått ackreditering från olika internationella organisationer runt om i världen som förbättrar kvaliteten på innehållet och läroplanen för öppen, avstånd, flexibel, e-learning och online-utbildning som Inter universitetsrådet i Östafrika (IUCEA), International Council of Open och distansutbildning (ICDE), medlem i FN: s Global Compact program, institutionell medlem av Föreningen för främjande av internationell utbildning, USA (EOK), Association of afrikanska universitet ( AAU) och många fler.

Mahatma Gandhi University Rwanda är en Higher Learning Institution etablerad och erkänd av utbildningsrådet högre, undervisningsministeriet, och regeringen i Republiken Rwandas. Syftet med detta universitet är att utbilda studenter globalt och göra dem en möjlighet medborgare. Universitetet Arbetar som ett icke-vinstdrivande institution för högre utbildning i Östafrika. I detta universitet tjänar du din examen på dina villkor. Oavsett om du väljer att lära sig på nätet eller på en lokal campus, kan du räkna med våra utmanande läroplan och en stödjande inlärningsmiljö. Mahatma Gandhi universitet är en institution som lovar att bli en av Globes "ledande universitet med en erkänd rykte för kvalitet i forskning och undervisning.

De som väljer Mahatma Gandhi University få tillgång till ett brett utbud av program som utgör en språngbräda till ett hav av möjligheter. Vi strävar efter att främja ett rekord av prestation och framgång i akademisk kompetens och utsikter till arbete. För att möjliggöra våra studenter inser sin livstid agenda, har vi investerat kraftigt i anläggningar och personal. Mahatma Gandhi University är i framkant i att använda informations- och kommunikationsteknik för att stödja lärande och undervisning. Vi har blandat användningen av e-learning med traditionella lärande och undervisning värden att ge våra elever en flexibel och dynamisk och lärorik erfarenhet.

Vårt mål är att bli ett ledande centrum för akademisk excellens och en föredragen destination för alla som strävar efter en akademiskt uppfyller erfarenhet.

Platser

 • Kigali

  KN 25 St 9, Dist. Nyarugenge,Village Kiyovu, Behind hill view hotel, , Kigali

  • Kigali

   District Bugesera Sector Nyamata, Cell Nyamata, , , Kigali

   Frågor