Keystone logo
Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources

Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources

Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources

Introduktion

Att bygga relationer, lösa problem och tillgodose behoven hos invånare i Michigan och människorna i världen har varit fokus för College of Agriculture and Natural Resources (CANR) i mer än 160 år.

Som det första högskolan vid MSU och modellen för landets hela landstödssystem tar vi vårt landstödsuppdrag på allvar.

CANR har varit banbrytande inom forskning inom jordbruk och naturresurser, stipendier och uppsökande åtgärder. Idag är våra rötter inte bara en del av vår historia, dessa rötter representerar också vår framtid.

1855 grundades Agricultural College i staten Michigan, nu känt som MSU, för att ge en praktisk utbildning till alla medborgare oavsett social klass. Det var den första institutionen för högre utbildning i USA som lärde ut vetenskapligt jordbruk och utbildade studenter att bli bönder, ingenjörer, lärare och forskare.

Den 2 juli 1862 undertecknade president Abraham Lincoln Morrill Act, vilket möjliggjorde inrättande av landskolor

I mer än 100 år har MSU Extension hjälpt till att växa Michigans ekonomi genom att utrusta Michigan-invånarna med den information de behöver för att göra sina jobb bättre, uppfostra friska och säkra familjer, bygga sina samhällen och ge våra barn möjlighet att drömma om en framgångsrik framtid.

MSU AgBioResearch omfattar mer än 300 forskares arbete vid sju högskolor vid MSU: jordbruk och naturresurser, konst och bokstäver, kommunikation konst och vetenskap, teknik, naturvetenskap, samhällsvetenskap och veterinärmedicin. Dessa forskare, i laboratorier på campus och vid 13 avlägsna forskningscentra över hela staten hjälper till att lösa världens mest utmanande problem.

Platser

  • Michigan

    Michigan, Amerikas förenta stater

    Program

    Frågor