Keystone logo
Mississippi University for Women

Mississippi University for Women

Mississippi University for Women

Introduktion

Mississippi University for Women ( MUW ) tillhandahåller högkvalitativ grund- och forskarutbildning för kvinnor och män i olika liberala konster och professionella program samtidigt som det bibehåller sitt historiska engagemang för akademisk och ledarskapsutveckling för kvinnor. Mississippi University for Women betonar en personlig inlärningsmiljö i alla sina utbildningsprogram som erbjuds genom College of Arts, Sciences, and Education, College of Business and Professional Studies och College of Nursing and Health Sciences. Mississippi University for Women levererar utvalda program och kurser genom distansutbildningsformat för att ge utbildningsmöjligheter i hela Mississippi och USA samtidigt som de tillgodoser unika utbildnings- och offentliga servicebehov i nordöstra Mississippi och angränsande län i nordvästra Alabama. Mississippi University for Women stöder forskning, stipendier och kreativitet för att förbättra fakultetsutveckling och studenters lärande och främja kunskap inom dess discipliner.

Idag erbjuder vi män och kvinnor en distinkt utbildning som har klassstorlekar utformade för att göra utbildningen personlig - nästan 60% av våra klasser har färre än 20 studenter; professorer som är engagerade i mentorstudenter, en läroplan som sträcker intellekt och skapar ledarskap och en gemenskap som är lika energisk som den är välkomnande.

Våra tre högskolor har mer än 50 utestående huvudämnen och koncentrationer. Utanför klass gör mer än 75 campusorganisationer campuslivet dynamiskt, intressant och roligt.

Platser

  • Columbus

    College Street,1100, 39701, Columbus

    Frågor