Keystone logo
Mid Sweden University Magisterexamen i idrottsvetenskap - prestandaoptimering med fokus på elitidrott
Mid Sweden University

Magisterexamen i idrottsvetenskap - prestandaoptimering med fokus på elitidrott

0 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

* www.miun.se/en/feesandscholarships

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Moderna sport är under ständig utveckling, med faktorer som främjar prestanda, ledarskapsutveckling, förebyggande av skador och nya utbildningsmetoder som spelar en nyckelroll. Denna utveckling har ökat behovet av forskning som stöds expertis. Detta program ger dig möjlighet att arbeta effektivt inom elitidrott och / eller framsteg på ytterligare forskarutbildning i idrottsvetenskap.

Programmet levereras deltid på en avancerad nivå och fokuserar på analys av prestanda, idrottsfysiologi, elitträning och coachning / ledarskap inom idrottsvetenskap. Programmet ger studenterna möjlighet att utveckla och använda sina praktiska och teoretiska kunskaper för att bättre hantera komplexa situationer i idrott, även på elitnivå. Programmet innehåller ett antal nyckelkomponenter som hänför sig till de komplexa insatserna nationella och internationella elit organisationer, samt vetenskaplig teori och metoder och en oberoende forskningsprojekt. De teoretiska komponenter kommer att levereras på nätet, men med gratis på campus möten / seminarier i Östersund. Programmet drivs i samarbete mellan Health Science Department (Idrottsvetenskap program) och Svenska Vintersportcentrum (SWRC). Dessutom kan vissa aspekter av programmet sker i olika anläggningar såsom SWRC, Östersunds National skidstadion och de nationella arenan.

Ingångskrav

Filosofie kandidatexamen med minst 180 högskolepoäng, inklusive ett examensarbete om minst 15 hp, eller motsvarande utländsk examen i idrottsvetenskap, lärarutbildning i idrott och hälsa, sjukgymnastik, medicin, biologi eller motsvarande. Engelska kurs 6 / Engelska B från svenskt gymnasium (Gymnasium) eller motsvarande.

Typ av utbildnings

Graden av Master of Arts / Science (60 poäng) Magisterexamen Med huvudområdet idrottsvetenskap översättas till graden av Master of Science (60 hp) med inriktning på idrottsvetenskap

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • MS i träningsvetenskap
    • Online USA
  • Civilingenjör Sport- och kroppspsykologi
    • Lübeck, Tyskland
  • Civilingenjör i sport- och prestationspsykologi
    • Portland, Amerikas förenta stater