Keystone logo
Maastricht School of Management

Maastricht School of Management

Maastricht School of Management

Introduktion

Vill du vara en del av ett mångsidigt nätverk? Gå med i MSM -upplevelsen!

Maastricht School of Management ( MSM ) är en del av Maastricht University School of Business and Economics (SBE). SBE tillhör en utvald grupp av 1% av utbildningsinstitutioner världen över med en Triple Crown-ackreditering av de internationella ackrediteringsorganen AACSB, EQUIS och AMBA.

MSM erbjuder MBA, Master in Management och Executive PhD-program, och många kortare professionella och executive kurser.

Med en framgångsrik meritlista på 70 år inom global managementutbildning har MSM byggt upp ett stort nätverk av studenter, alumner och partners över hela världen.

Att studera i ett av MSM s ledningsprogram innebär att du kommer att dela din studieerfarenhet med andra deltagare från många länder, yrkesbakgrund och intresseområden. Att vara en del av en så mångfaldig gemenskap ger dig möjligheten att avsevärt utöka ditt internationella nätverk och att lära av dina meddeltagare genom att utbyta kunskap och erfarenhet.

Under hela din studieerfarenhet drar du nytta av MSM s personliga inställning och höga servicenivå. Vår engagerade fakultet och personal är mycket engagerade i att bidra till din akademiska, professionella och personliga framgång.

MSM alumner intar toppositioner inom näringslivet, regeringen och akademin.

Genom sitt Expert Center on Emerging Economies (ECEE) tillhandahåller MSM kapacitetsförstärkning för en mängd olika kunder över hela världen. MSM erbjuder även globala skräddarsydda program, helt skräddarsydda för kundorganisationens behov.

Ackrediteringar

EFMD Equis-ackrediteradAMBA-ackrediteradAACSB-ackrediterad

Platser

Platser
  • Maastricht

    Tapijnkazerne 11, 6211 ME, Maastricht

    Frågor