Keystone logo
© The photo rights are held exclusively by the Maritime University of Szczecin.
Maritime University of Szczecin

Maritime University of Szczecin

Maritime University of Szczecin

Introduktion

Maritime University of Szczecin grundades 1947. Vi utbildar sjöfolk för handelsflottor runt om i världen. Vi erbjuder grund- och forskarutbildning inom områden som navigation, transport och maskinteknik. Alla våra program är sampedagogiska - kvinnor utgör cirka 30 % av alla våra studenter. Vi levererar 7 program på engelska, dvs BSc & MSc in Navigation, BSC & MSc in Mechanical Engineering, MSc in Transport + 2 deltidsprogram för sjöfolk. De övriga 21 programmen erbjuds på polska. Studieavgifterna är överkomliga och sträcker sig från 2 800 € till 4 533 € per år (beroende på vilket program som valts).

På vårt universitet finns ett starkt internationellt samhälle med cirka 500 utländska studenter från 20 länder. För majoriteten av våra internationella studenter tillhandahåller vi en plats i en av våra sovsalar (det finns dubbel- och trebäddsrum tillgängliga för förstaårsstudenter). Sovsalarna ligger i centrum av staden och priserna börjar på 102 € per månad.

Alla studenter kan dra nytta av stipendier och stipendier, som beviljas både för akademiska eller idrottsliga prestationer och för studenter som tillfälligt befinner sig i en svår ekonomisk situation.

Undervisningsnivån är mycket hög och i linje med de internationella standarder som ställs för sjömansutbildning. Vår lärarkår är utövare med många års erfarenhet till sjöss. Undervisningen bedrivs i moderna klassrum, högteknologiska laboratorier, simulatorer, inklusive den avancerade fartygssimulatorn för fullt uppdrag, och ombord på vårt träningsfartyg. Efter lektionerna kan eleverna delta i idrottsaktiviteter i 11 olika sektioner, delta i studieklubbar eller gå med i vår kända och prisbelönta kör.

Campus funktioner

  Antagningar

  Platser

  • Szczecin

   ul. Wały Chrobrego 1-2, room 101 70-500 Szczecin, 70-500, Szczecin

  Frågor