Keystone logo
National University of Engineering -   Universidad Nacional De Ingeniería

National University of Engineering - Universidad Nacional De Ingeniería

National University of Engineering -   Universidad Nacional De Ingeniería

Introduktion

National University of Engineering är en utbildningsinstitution som grundades 1876 av den polska ingenjören Eduardo de Habich, med namnet Special School of Civil Construction and Mines of Peru, traditionellt känd som School of Engineering, och förvandlades till ett universitet 1955 vid NATIONAL UNIVERSITY OF ENGINEERING (UNI). Idag är det det första och viktigaste utbildningscentret för ingenjörer, arkitekter och forskare i vårt land.

Skolans framväxt med specialiteter inom gruvteknik och byggteknik beror, som anges i dess skapande, till "landets behov."

UNI bekräftar sitt åtagande att bidra till att utbilda människor som kan känna, värdera, tolka och omvandla den individuella existensvärlden, såväl som den kollektiva sociala.

Dess formativa syften förenas med sökandet efter social rättvisa och försvaret av frihet. Den vetenskapliga och teknologiska kultur som UNI förespråkar inte låtsas legitimera sig, den syftar till att tillgodose de grundläggande behoven hos folken i Peru. Den respekterar vår kulturella och biologiska mångfald och strävar efter att säkerställa för samhället, nutiden och framtiden, det förnybara rikedomens beständighet och de miljöförhållanden som krävs för dess överlevnad och utveckling.

Platser

  • Rimac

    Avenida Túpac Amaru,210, 15333, Rimac

    Frågor