Keystone logo
Next Education Group

Next Education Group

Next Education Group

Introduktion

Next Education Group grundades av erfarna proffs från multinationella företag och har odlat branschförberedda talanger sedan 2007. Vår uppkomst härrör från en djup förståelse av det föränderliga affärslandskapet, ett landskap som alltmer påverkas av snabba tekniska framsteg. I samarbete med London Metropolitan University har NEXT minutiöst skapat en svit av specialiserade forskarutbildning, grundutbildning och executive utbildningsprogram, var och en skräddarsydd för olika branschers unika behov.

På NEXT känner vi till den obevekliga förändringstakten i den professionella världen, särskilt de förändringar som drivs av teknisk innovation. Denna förståelse är grunden för vårt förhållningssätt till utbildning. Vi erbjuder branschspecifika masterkurser, noggrant utformade för att hålla sig à jour med de dynamiska kompetenser som krävs inom varje område.

Våra program handlar inte bara om att förmedla kunskap; de handlar om att säkerställa att chefer och ledare förblir i framkanten av sina respektive domäner. Genom att erkänna de krävande scheman för arbetande chefer, är NEXT fast beslutna att leverera utbildning på magisternivå som är både hanterbar och berikande. Våra program är strukturerade för att ge flexibilitet, erbjuder skräddarsydda scheman och robust bedömningsstöd. Detta tillvägagångssätt säkerställer att våra utbildningserbjudanden inte bara är tillgängliga och prisvärda utan också en trevlig resa av professionell tillväxt och personlig utveckling.

Vad händer?

FRAMTIDEN HANDLAR OM SMARTA MÄNNISKOR. Det handlar om hur kapabel & relevant du är i föränderliga tider. Så mycket som produkter har ett utgångsdatum, har dina kunskaper, färdigheter och förmågor det också. Detta innebär att du ständigt behöver förbättra och omskola dig själv med antingen kvalifikationer eller kompetensutvecklingsprogram.

Offentliga och privata företag måste investera i att uppgradera och omskola sitt mänskliga kapital för att ligga i framkant i sina branscher. VUCA-miljön, föränderliga teknologier, kundernas preferenser och de anställdas förväntningar pressar ständigt företagen att förändras i snabbare takt under de kommande åren. Detta innebär att företag måste uppgradera och omskola anställda med riktade insatser som riktar sig till specifika kompetenser.

Vårt erbjudande

På NEXT tror vi på "Changing Lives, Changing Organisations". Vi är specialiserade på vuxenutbildning och kompetensutveckling och omskoling av företagsledare för att hålla dem relevanta med förändrade tider.

NEXT erbjuder flera masters med branschspecialisering som riktar sig till företagsledare. Dessa sträcker sig från företagsledning, försörjningskedja, digital transformation, förändringsledning, projektledning, affärspsykologi, flygledning, internationella relationer, evenemang – fritid och turism, och lyxhantering. NEXT samlar branschexperter som fakultet för att leverera dessa kurser för att göra dem mycket relevanta för branschutövare.

Vi samarbetar med London Metropolitan University, Storbritannien för att ta fram en portfölj av specialiserade masterprogram som riktar sig till företagsledare. London Metropolitan University rankades #1 i London och #6 i Storbritannien för undervisningskvalitet av The Times och Sunday Good Times University Guide 2022.

Studentberättelser

Platser

  • Sharjah

    Sharjah Book Authority Building, Al Zahia Sharjah, UAE, , Sharjah

  • Dubai

    Burlington Tower, Duba, United Arab Emirates, 2602, Dubai

    Frågor