Keystone logo
NEOMA Business School

NEOMA Business School

NEOMA Business School

Introduktion

Vi utbildar studenter, chefer, och entreprenörer, och generera kunskap för att forma framtiden för företag och samhälle i en global, hållbar, och ansluten värld.

I en era av artificiell intelligens, vi främjar mänsklig intelligens.

Skolan erbjuder en omfattande portfölj av program över sina campus i Reims, Rouen, och Paris, och dess virtuella campus, från kandidatexamen och magisterexamen i ledning till Executive Education.

Fakulteten omfattar mer än 195 permanenta professorer och forskningsprofessorer, varav 73% har en internationell profil. NEOMA Business School har mer än 72 000 akademiker baserade i 127 länder.

Under ledning av Michel-Edouard Leclerc har skolan fått status som konsulär högskola (EESK). Dekanen är Delphine Manceau.

Vårt varumärkesmanifest

På NEOMA Business School, vi vet en sak med säkerhet:

 • I en ständigt föränderlig värld, utbildning måste öppna upp nytt Pathways.
  Det är därför vi utmanar traditionella utbildningsmodeller för undervisningsinnehåll för att förse våra studenter att spela en aktiv roll i omvandlingen av företag och dagens samhälle och ge dem de färdigheter de behöver för att bedriva morgondagens yrken.
 • I en era av artificiell intelligens, vi tror också på mänsklig intelligens.
 • I en era av individualism, vi främjar empati och samarbete.
 • I en era av globalisering, vi tror att unikhet kommer från en persons karaktär, värden, åtaganden, och passioner.
  För att ha en passion betyder att ha riktning, eftersom vi själva är passionerade, guidar vi våra studenter och uppmuntrar dem att förnya, experimentera, ta initiativ. Vi vill att de ska hitta sig själva, att hitta det bästa Pathway för sin egen uppfyllelse, att utveckla färdigheter snarare än att bara lära sig tekniker. Vi uppmuntrar dem att sträva efter bättre, att leda samhällets omvandling, och att möta alla utmaningar, både i Frankrike och runt om i världen.

Så NEOMA Business School utbildar passionerade människor, inspirerade och inspirerande ekonomiska aktörer som längtar efter mening och är fullt kapabla att bygga morgondagens samhälle: morgondagens arkitekter.

Välkommen till NEOMA Business School

Var passionerad. Forma framtiden

En innovativ och global handelshögskola

Vår ambition

ska vara en innovativ och global handelshögskola, påverka genom högkvalitativ undervisning och forskning, och vårda ett ansvarsfullt, vig, och framtidsinriktat tänkesätt.

Eftersom vi brinner för utmaningarna med högre utbildning, företag, och samhället, vi inspirerar studenter, fakultet, och företagsledare att ifrågasätta, experimentera, och förnya.

3 strategiska prioriteringar

 • Fokusera på pedagogisk innovation: genom att förutse transformationer och nya inlärningsmetoder, med en erfarenhetsmässig och digital dimension i hjärtat av detta projekt.
 • Återuppfinna den internationella upplevelsen: vårt globala nätverk av enastående universitet bidrar till att förbättra studentutbytesupplevelsen, vilket alltid är mer meningsfullt när de tillbringas i nedsänkning utomlands.
 • Tillämpa 360° expertis: genom att utveckla synergierna mellan dess olika aktiviteter (program, forskning, Executive Education och företag) genom inrättandet av kompetensområden som syftar till att upprätthålla nära kontakt med frågorna om affärsomvandling.

Värden

Öppenhet, innovation, respekt& excellens

I en ständigt föränderlig miljö, NEOMA Business School styrs i sina dagliga aktiviteter av fyra nyckelvärden: Öppenhet, Innovation, Respekt, och Excellence. Dessa är de kärnvärden som skolan syftar till att dela med sina studenter, akademiker, och mer allmänt, de samhällen som blomstrar inom sin miljö.

 • Öppenhet för andra gnistor nyfikenhet, anpassningsförmåga, och kritiskt tänkande i en ständigt föränderlig värld.
 • Innovation syftar till att utveckla ett entreprenörstänkande och gynna kreativitet, rörlighet, och risktagande.
 • Respekt, kombinerar etik, öppenhet, och tolerans, syftar till att främja mångfald och engagera dialog. Det innebär en känsla av ansvar.
 • Excellence som en färdplan: NEOMA strävar varje dag efter att överträffa sig själv i allt det gör.
Vad är 177002_our-identity-EN.jpg

Campus funktioner

  Ackrediteringar

  EFMD Equis-ackrediteradAMBA-ackrediteradAACSB-ackrediterad

  Platser

  • Paris

   Rue Vandrezanne,6, 75013, Paris

   • Reims

    Rue Pierre Taittinger,59, 51100, Reims

    • Reims

     Avenue d'Epernay,120, 51100, Reims

     • Rouen

      1 Rue du Maréchal Juin, 76130, Rouen

      Frågor