Keystone logo
New College Of Florida

New College Of Florida

New College Of Florida

Introduktion

New College erbjuder en personlig och samarbetsvillig inlärningsmiljö, där lärare och studenter fördjupar sig i idéer och ämnen och där studenterna har friheten att kartlägga sin egen akademiska kurs och förbereda sig för sin framtida karriär.

Som delstaten Floridas lagstiftningsutnämnda ”hedershögskola för fri konst” är New College det enda offentliga högskolan eller universitetet i staten vars enda uppdrag är att erbjuda en grundutbildning av högsta kvalitet till ledande studenter från hela landet. New College ligger på ett vackert 110 hektar stort campus på soliga Sarasota Bay och erbjuder en idealisk inlärningsmiljö för intellektuellt nyfikna, motiverade studenter som trivs med aktivt lärande och dras till en intellektuellt rigorös läroplan.

År efter år får New College-fakulteten och studenter högsta priser och utmärkelser. Vårt studentcentrerade akademiska uppdrag lockar konsekvent höga rankningar från de mest prestigefyllda organisationerna. Vi är erkända av Hispanic Association of Colleges & Universities (HACU) som en associerad medlemsinstitution eftersom minst 10% av våra nuvarande studenter identifierar sig som spansktalande. Våra alumner / jag tjänar utmärkelser på arbetsplatsen, bidrar till vetenskapliga framsteg och bidrar till public service och global förändring.

New College Of Florida är medlem i Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges, det regionala organet för ackreditering av examensbevisande högskolor i södra staterna. New College är en stolt medlem av rådet för Public Liberal Arts College (COPLAC) och Consortium for Innovative Environments in learning (CIEL).

Platser

Platser
  • Sarasota

    Bay Shore Road,5800, 34243, Sarasota

    Frågor