Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
New Jersey City University

New Jersey City University

New Jersey City University

Introduktion

New Jersey City University erbjuder en mångfald av elever med en utmärkt utbildning.

Universitetet har åtagit sig att förbättra den pedagogiska, intellektuella, kulturella, socioekonomiska och fysiska miljön i den omgivande stadsregionen och därefter. NJCU grundades 1927 som en lärarskola för lärare och är idag ett av de mest omfattande universiteten i staten. Beläget i Jersey City, New Jersey, en av de mest varierande städerna i landet, och bara några minuter från New York City, erbjuder NJCUs College of Arts and Sciences, Education, Professional Studies och School of Business 47 grundutbildningsprogram och 30 examen program, inklusive nya och tvärvetenskapliga områden.

NJCU-studenter deltar i rigorösa tillämpade inlärningsupplevelser som inkluderar möjligheter att studera utomlands och praktikplatser för kooperativ utbildning. NJCU driver ytterligare två campusplatser - NJCU School of Business på Harborside Plaza 2 i Jersey Citys finansdistrikt och NJCU vid Brookdale i Wall Township i Monmouth County. Dessutom kommer NJCU snart att öppna en campusplats i Fort Monmouth, New Jersey.

Varför NJCU?

Gå in för att lära dig, avsluta för att tjäna

Din arv är vår passion.

 • Prisvärdaste institution i delstaten New Jersey
 • Beläget i den mest skiftande staden i landet och bara några minuter från den största (New York City)
 • Topp 10 "Bästa städer för de senaste högskolorna"
 • Små klassstorlekar, stora anslutningar
 • Utmanande och kända utbildningsprogram
 • Levande studentliv

Uppdragsbeskrivning

New Jersey City University (NJCU) ger en varierad befolkning en utmärkt utbildning. Universitetet har åtagit sig att förbättra den pedagogiska, intellektuella, kulturella, socioekonomiska och fysiska miljön i den omgivande stadsregionen och därefter.

142893_pexels-photo-2422288.jpeg
Jopwell / pexels

NJCU: s historia

Medan New Jersey City University genom sin historia har hållit fast vid dess grundläggande principer om tillgång och spetskompetens, har det vuxit och utvecklats genom åren till att bli institutionen för det stora tillfälle som det är idag.

Chartered 1927, det som nu är New Jersey City University öppnade 1929 som New Jersey State Normal School i Jersey City. Det döptes om till New Jersey State Teachers College i Jersey City 1935 och Jersey City State College 1958 innan det antog sin nuvarande status och namn 1998.

Grader och discipliner utvecklas

NJCU började sin historia som landets enda lärarutbildning med ett treårigt program. I en enda byggnad på 10 hektar längs den dåvarande Hudson Boulevard, lärde den 330 kvinnor och en man, varav de flesta var invånare i Hudson County. 1958 godkändes skolan för att tilldela kandidatexamen och en MA i utbildning tillkom året därpå. 1962 blev det en av de få högskolorna i USA med en demonstrationsskola för specialundervisning när den började administrera A. Harry Moore School, med vilken den officiellt slogs samman 1963. 1968 utvecklade Jersey City State College en liberal konstprogram.

1998 godkände New Jersey Commission for Higher Education skolans begäran om universitetsstatus och namnändring till New Jersey City University , och institutionen omstrukturerades för att inkludera:

 • College of Arts and Sciences, tillägnad William J. Maxwell College of Arts and Sciences 2006 till ära för alumnen 1958, emerituspresident och framstående serviceprofessor i historia och utbildning
 • College of Education, tillägnad 2007 som Deborah Cannon Partridge Wolfe College of Education för att hedra alumnen 1937, lärare, teolog och humanitär
 • College of Professional Studies

Förbättrade miljöer

Sedan grundandet har institutionen som nu kallas NJCU konsekvent höjt studentupplevelsen med tillägg av toppmoderna campusfaciliteter, inklusive:

 • Dess första sovsal, Vodra Hall (1963)
 • Forrest A. Irwin Library (1968), som omfördelades till kongressledamoten Frank J. Guarini Library 2000
 • Student Union Building (1976), tillägnad Michael B. Gilligan Student Union Building 1985
 • Atletik- och fitnesscentret (1994), tillägnad 2005 som John J. Moore friidrott- och fitnesscenter för att hedra alumnen 1956 och ordförandeskapet 1989-2005
 • En ny tvåvåningsvisuell konstbyggnad med en skulpturträdgård med ett verk av den internationellt kända konstnären Maya Lin (2003)
 • Den Michael Graves-designade George Karnoutsos Arts and Sciences Hall, utnämnd till ära för alumnen 1955 och pensionerad professor i filosofi som donerade 2,5 miljoner dollar till universitetet (2006)

Med varje steg längs sin historiska historia har NJCU utvecklats från en skola för invånare i området till en som välkomnar studenter från hela New Jersey och USA och från länder runt om i världen. Eftersom NJCU-samhället har vuxit rikt olika, har också inställningarna förutom campus, som nu innehåller 27 byggnader över 51,46 tunnland.

2002 lanserade NJCU och Brookdale Community College i Wall, New Jersey, ett "Communiversity" -partnerskap för att erbjuda kandidatexamen och magisterexamen för invånare i centrala och södra New Jersey, och 2007 öppnade NJCU sin Harbourside-anläggning för doktorander. program i Jersey Citys finansdistrikt vid vattnet.

I september 2015 öppnade NJCU School of Business, en toppmodern, specialdesignad anläggning vid Harborside Plaza 2 direkt vid vattnet, intill Exchange Place PATH-stationen och steg bort från lätta järnvägsstationen på Hudson Gata. Anläggningen med två våningar har 18 instruktionsutrymmen, två datavetenskapscentra, ett simulerat handelsgolv, ett auditorium, kontor, studieområden, en studentlounge och ett stort konferenscenter vid vattnet med fantastisk utsikt över Lower Manhattan.

Medan NJCU-samhället värdesätter vår delade historia är det bara en del av vår historia. Vi inbjuder dig att besöka och uppleva vår livliga atmosfär, utforska våra många utmärkta akademiska program, träffa våra enastående människor. Vi är stolta över vår historia, men vi är ännu mer glada över framtiden. Vi hoppas att du kommer att följa med oss i de kommande kapitlen.

Var i centrum för allt i Jersey City

Centrala Jersey City

Centrala Jersey City är hem för "Wall Street West", ett blomstrande finansdistrikt och platsen för den nya NJCU School of Business på 70.000 kvadratmeter vid Harborside. Centrumområdet erbjuder oändliga möjligheter för praktikplatser och jobb och är fylld med gallerier, teatrar, restauranger och butiker.

Upptäck Hidden Treasures

Som statens näst största stad har Jersey City mycket att erbjuda: livliga stadsgator, stadsdelar, tunnland gröna områden och historiska landmärken. På NJCU förstår vi att nya omgivningar och kraven på högskolelivet ibland kan vara överväldigande. Vi är stolta över att dela stadens skatter och strävar efter att få alla elever att känna sig välkomna hemifrån.

Global City

Med en av de mest olika befolkningarna i landet är Jersey City verkligen ett globalt gobeläng, rikt på arv. Dess stadsdelar är hem för grupper av folk av bland annat italiensk, kubansk, filippinsk, polsk, judisk, indisk, irländsk, puertoricansk, dominikansk, afrikansk, arabisk och asiatisk härkomst. Denna kulturella och etniska rikedom är det som gör Jersey City till en så spännande plats att bo, lära sig och växa.

Tillgång till NYC

NJCU har ett bekvämt läge bara några minuter från New York City och erbjuder studenter tillgång till världens finansiella huvudstad och allt det erbjuder, inklusive de bästa inom bild- och scenkonst, kända museer, sport- och kulturevenemang och oöverträffade anställningsmöjligheter. Kollektivtrafik är lätt tillgänglig från campus till hjärtat av New York City.

142813_pexels-photo-3776852.jpeg

Platser

 • Jersey City

  2039 John F. Kennedy Boulevard, 07305, Jersey City

Frågor