Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
New Mexico State University College of Arts and Sciences

New Mexico State University College of Arts and Sciences

New Mexico State University College of Arts and Sciences

Introduktion

Uppdrag

College of Arts and Sciences erbjuder grundutbildningen för varje NMSU-student och ett brett utbud av grader som förbereder studenterna för att vara kunniga och ansvarsfulla medborgare i vår värld. Vi främjar livslångt upptäckt och förbättring av samhället genom banbrytande forskning och kreativ aktivitet och genom att fullfölja vårt landuppdrag genom uppsökande och engagemang med det större samhället.

värden

 • Våra kärnvärden är centrala för College of Arts and Sciences land-grant-uppdrag som beskrivs i följande värderingar.
 • Tillgänglighet: Vi värdesätter att vara tillgänglig för de olika människorna i New Mexico och därifrån. Vi värdesätter utbildning som är inkluderande, tillgänglig och prisvärd. Vi är porten till lärande för alla studenter, vilket ger oss både en möjlighet och ett ansvar att påverka deras lärande på ett positivt sätt.
 • Lärande och kunskap: Vi värdesätter lärande och kunskap för deras egen skull och skapar bredutbildade samhällsmedlemmar som kan tänka kritiskt och förbättra sina samhällen. Vi strävar efter att modellera en kärlek till lärande och att införa en önskan om en livstid av lärande. Vi värdesätter att erbjuda avancerad utbildning och stipendium genom starka forskar- och grundprogram.
 • Rigor & Excellence: Vi tror att den bästa utbildningen är rigorös, utmanande och kräver uthållighet. Vi tror att det bästa kreativa och vetenskapliga arbetet kräver samma ansträngningar. De som utmärker sig i dessa strävanden bör kännas igen, kultiveras, belönas och firas.
 • Kontinuitet och stabilitet: Vi tror att kontinuitet och stabilitet är avgörande för kompetens i våra program och aktiviteter. Fastigheter, fastighetsspår och högskolafakulteter som är engagerade i NMSU och dess studenter är viktiga för kontinuitet och stabilitet.
 • Syfte och plats: Vi värdesätter anpassning till vårt unika syfte och plats. Vi värdesätter att betjäna medborgarna i New Mexico, uppnå en hållbar existens i den miljö vi upptar och integrera oss i samhället och regionen vid sydvästgränsen.
 • Öppenhet: Vi värdesätter och strävar efter öppenhet i aktiviteterna för människorna och organisationerna på vår högskola. Vi tror att detta ger en miljö av samarbete och öppen dialog som bäst gör det möjligt för oss att fullgöra vårt uppdrag till universitetet.

Platser

 • Las Cruces

  East University Avenue,1780, 88003, Las Cruces

  Frågor