Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
New York Institute of Technology (NYIT)

New York Institute of Technology (NYIT)

New York Institute of Technology (NYIT)

Introduktion

New York Institute of Technology - Högskolan för teknik och datavetenskap

Utforska New York Institute of Technology-ett dynamiskt, högt rankat och ackrediterat icke-vinstdrivande universitet som har för avsikt att utbilda nästa generations ledare och inspirera innovation och främja entreprenörskap.

111909_Picture1.png

Om New York Institute of Technology:

New York Institute of Technology erbjuder grundutbildning, examen och yrkesutbildning i mer än 50 studier, inklusive datavetenskap, data och cybersecurity; biologi och biomedicinska studier; arkitektur och design; teknik; hälsovård och medicin; IT och digital teknik; förvaltning; kommunikation och marknadsföring; utbildning och rådgivning och energi och hållbarhet. En ideell, oberoende, privat och nonsektisk institution för högre utbildning välkomnar universitetet över 9000 studenter över hela världen. Universitetet har campus i New York och Long Island (New York), Jonesboro (Arkansas) och Vancouver (British Columbia) och program runt om i världen. Mer än 100 000 alumni består av ett engagerat nätverk av doktorer, beslutsfattare och innovatörer som är beredda att förändra världen, lösa utmaningar från det 21: a århundradet och återuppfinna framtiden.

Sedan 1955 har NYIT drivit sitt uppdrag att:

 • Ge karriär-orienterad yrkesutbildning
 • Ge alla kvalificerade studenter tillgång till möjlighet
 • Stöd forskning och stipendium som gynnar den större världen

Vilka vi är:

På New York Institute of Technology representeras mångfalden av en mosaik av förlovade studenter, som bidrar till unika intellektuella, kulturella och kreativa presenter till en rik, livlig campusgemenskap. Universitetets fakultet och studenter representerar och omfamnar en mångfald av perspektiv, värderingar, idéer, bakgrunder, stilar, tillvägagångssätt, erfarenheter och övertygelser, vilket ger en stimulerande, vårdande och verkligt kosmopolitisk 21-talets utbildning. Visa NYIT en överblick här.

111914_Picture1.png

Där vi är:

 • Long Island, NY (Old Westbury)
 • New York, NY
 • Jonesboro, Ark.
 • Vancouver, Kanada

Om College of Engineering and Computing Sciences:

111915_Picture1.png

New York Institute of Technology är bland de bästa tredjedelarna av ackrediterade teknikprogram som listas av US News

Idéer som verkar omöjliga att förverkliga tar form varje dag på New York Institute of Technology, där eleverna lär sig att lösa problem, bidra med lösningar och arbeta med utmaningar från 21-talet som direkt påverkar världen. NYIT-studenter upplever en anmärkningsvärd avkastning på sina utbildningar: Utbildningsberättigande, utrustad med de färdigheter och erfarenheter som de bästa arbetsgivarna, utbildningsprogrammen och forskningsinstitutionerna runt om i världen söker. PayScales College Salary rapport placerar College of Engineering and Computing Sciences bland de 28% av de tekniska skolorna som bygger på lönepotential.

Akademiska program:

 • El- och datateknik, MS
 • Bioengineering, MS
 • Maskinteknik, MS
 • Datavetenskap, MS
 • Information, Nätverk och Datorsäkerhet, MS
 • Datavetenskap, MS

Entreprenörskap och Teknik Innovation Center (ETIC)

Entreprenörskap och Teknik Innovation Center (ETIC) är New York Institute of Technologys nav för att främja upptäckt, odla nya affärer och produkter och spåra nya idéer inom teknik, teknik och tillämpad vetenskap. Genom att bredda partnerskap mellan industrin, akademin och yrkesorganisationer, syftar ETIC till att göra skillnad i de kritiska områdena IT och cybersäkerhet, bioengineering och medicintekniska produkter samt energi och grön teknik.

Arbeta inom ETIC: s 8 000 kvadratmeter av de senaste laboratorierna och anläggningarna, studenterna arbetar med partnerföretag och investerar nätverk, vilket hjälper dem att bli transformativa ledare inom området.

Tillämpad forskning och stipendium:

New York Institute of Technologys forskningsinsatser mottar oöverträffad finansiering från nationella myndigheter och genom interna finansieringsinsatser. Universitetets kompetens inom områden som cybersäkerhet, robotteknik, implanterbar / bärbar teknik, medicin, hälso- och sjukvård, hållbarhet och mer, är att stärka NYITs växande rykte för att erbjuda innovativa tekniska lösningar för verkliga problem.

Ackreditering: New York Institute of Technology är ackrediterad av Middle States Commission on Higher Education och stadgad av styrelsen för Regents of State University of New York. Våra individuella program och skolor, liksom våra globala campus, har också prestigefyllda ackrediteringar. Se en komplett lista över ackrediteringsorgan.

Platser

 • New York

  1855 Broadway, 10023, New York

  • Old Westbury

   Northern Boulevard P.O. Box 8000, 11568-8000, Old Westbury

   • Vancouver

    701 West Georgia Street, 17th floor Vancouver, BC Canada, V7Y 1K8, Vancouver

    Frågor