Keystone logo
© BIMM University
Newcastle University Postgraduate programs

Newcastle University Postgraduate programs

Newcastle University Postgraduate programs

Introduktion

Newcastle, ett globalt topp 125-universitet (QS World University Rankings 2023), är hem för 29 000 studenter från 140 länder.

Vi är en av grundarna av Russell Group och är ett av endast 19 universitet i världen – och bara tre i Storbritannien – som uppnår en QS-stjärnbetyg på fem plus för övergripande excellens (2022).

Vi kan spåra vårt ursprung tillbaka till School of Medicine and Surgery, som grundades 1834.

Idag kombinerar vi världsledande forskning med en akademisk erfarenhet i världsklass.

En global ledare med styrkor inom åldrande och hälsa, data, energi, städer och den kreativa konsten, vi är banbrytande lösningar på några av de största utmaningarna som världen står inför. I Storbritanniens Research Excellence Framework 2021 bedömdes 42 % av vår forskning som världsledande.

Genom 5-stjärnig undervisning (QS Stars 2022) utbildar vi för livet. Studenter utmanas och får stöd för att lära sig av experter i världsklass över mer än 185 grund- och 300 forskarexamina.

Studentupplevelse

Studenter får stöd för att nå sin fulla potential av våra tjänster för studenthälsa och välbefinnande som tillhandahåller rådgivning, mental hälsa, funktionshinder och specialistinlärningsstöd, såväl som ekonomiskt stöd och tros- och andlighetsstöd.

Vi har utvecklat ett onlinepaket för akademiska färdigheter för att hjälpa elever att bli effektiva självständiga elever.

Vår studentkår är hjärtat av Newcastle-upplevelsen och erbjuder mer än 180 studentdrivna föreningar och över 60 sportklubbar.

En toppstudentstad Mångkulturell, livlig och vänlig, Newcastle är huvudstaden i nordöstra England – universitetets centrala campus ligger i centrum.

En global topp 50 och Storbritannien topp 10 studentstad, det är också en av de mest prisvärda i Storbritannien (QS Best Student Cities, 2023).

Newcastle erbjuder sport i toppklass, en pulserande konstscen, bra shopping och spännande nattliv. Det är också nära till vacker natur och prisbelönta stränder.

Campus funktioner

Vårt 50 hektar stora campus i Newcastles centrum är navet för vår undervisning, forskning och samarbete. Det inkluderar faciliteter för forskningsinnovation, undervisning och lärande och engagemang.

Studenter drar nytta av faciliteter som vår prisbelönta bibliotekstjänst och Center for Physical Recreation and Sport.

Vi strävar efter att vara ett hållbart campus som främjar initiativ för att uppmuntra våra studenter och personal att anta en hållbar livsstil.

Våra miljöåtaganden har belönats med ett First Class-pris från People and Planet University League.

    Platser

    • Newcastle upon Tyne

      Newcastle University, NE1 7RU, Newcastle upon Tyne

    Frågor