Keystone logo
Noroff School of Technology and Digital Media

Noroff School of Technology and Digital Media

Noroff School of Technology and Digital Media

Introduktion

Om Noroff

De digitala innovatörerna av den framtida studien vid Noroff. Du kommer att vara praktisk från din första dag. Näringslivet följer dina studier redan från din första dag. Vi har lagt oss i din framtida arbetsgivares skor och kommit med en önskelista. Vi producerade sedan studieplanen.

122456_coffee-desk-notes-workspace.jpg

Noroff är en livsstil. Du kommer att byta jobb flera gånger under din livstid, men din utbildning kommer att förbli en del av din identitet. Det är därför vi tror på bildandet av människor, utbildning genom praktisk utbildning och vill göra dig redo att ta kontrollen.

Vi tjänar studenter i ett teknologidrivet universum och förbereder dem för ett digitalt professionellt liv. Vår underliggande filosofi är att du är redo på din första arbetsdag. Redo att jobba.

Noroff har utbildat och utbildat digitala kriminaltekniska forskare, filmfotografer och producenter, 3D-animatörer, grafiska formgivare, digitala marknadsförare, spelkonstruktörer, systemadministratörer, musikproducenter, bland andra, i flera decennier.

Vår vision är att Noroff-kandidater ska bli första flyttare. Den första att utveckla nya metoder, den första på plats, att vara högst rankad i kompetens och den första som genererar nya jobbtitlar på nya marknader.

Ingen av oss vet vad du kommer att arbeta med efter att ha avslutat din grundutbildning på Noroff. Jobbtitlar skapas dagligen av spelare på den digitala arenan. Idag finns det inte ett yrke, knappast ett enda företag som inte behöver digital specialistkompetens. Det är därför en av våra viktigaste uppgifter är att se till att våra elever fortsätter att lära sig. Att vi följer upp dem. Att de metoder som de har använt för att lära sig under sin tid på Noroff ger färdigheter att lära sig nya saker, snabbt, exakt och på en hög kvalitativ nivå.

Idag är digital omstrukturering en lika naturlig del av vår arbetsdag som vår lunchpaus. Därför utbildar vi inte längre för yrkestiteln, utan för yrkesutövningen.

Våra olika utbildningar är under ständig utveckling och är alltid uppskalade till arbetsmarknaden och inkluderar kandidatexamen vid Noroff University College och yrkesinriktning vid Noroff Vocational School .

Våra campus:

 • oslo
 • Bergen
 • Stavanger
 • Kristiansand
 • Online studier

Alla utbildningsprogrammen vid Noroff är ackrediterade av norska byrån för kvalitetssäkring i utbildning (NOKUT) och har godkänts för studielån och bidrag av den norska statliga utlåningsfonden (Statens Lånekasse för Utdanning).

Förutom att ha en egen högskola har Noroff samarbete med utbildningsanläggningar utomlands:

 • Teesside University i England
 • University of South Wales i Wales
 • AFDA Film School i Sydafrika
 • Deakin University i Australien

Detta samarbete gör det möjligt för Noroff-studenter att bygga vidare på sin tvååriga yrkesutbildning och få en kandidatexamen utomlands under ett år.

Noroff Online Studies

122455_pexels-photo-2089368.jpeg

Genom att studera online kan du anpassa dina studier till din vardag. Du kommer att övervakas noggrant av din handledare och kommer att få videolektioner och anpassad experthandledning.

Du kanske jobbar heltid med en önskan att gå vidare. Du kanske är hemma med barn. Du kanske bor utomlands eller för långt borta för att gå på campus. Oavsett anledning, kommer vi att ge dig alla verktyg du behöver. Du kommer att arbeta tillsammans med lärare och andra studenter under studietiden och komplettera detta med självstudier. Vi har utformat våra studier så att de passar in i dig och ditt liv. Detta kommer garanterat att förändra din framtid.

Vi vill att Noroffs utbildningsprogram ska ge stöd för nya idéer och innovation inom den digitala industrin.

Vi vill att våra studenter ska vara mycket motiverade och kompetenta arbetssökande för positioner där avancerad och relevant digital kompetens är ett krav. Våra studier finns naturligtvis också digitalt.

Många har inte möjlighet att fysiskt följa en serie föreläsningar i en föreläsningssal. Det är därför vi på Noroff säger: Ge alla samma möjlighet att lyckas med sina ambitioner. Du kan därför genomföra en hel kandidatexamen online. Vår portfölj innehåller både högskolestudier (kandidatstudier) och yrkesskolestudier , och dessa program levereras på olika sätt. Alla våra universitetsföreläsningar strömmas live och kan besökas från en digital enhet överallt i världen. Du kan också se samma föreläsning så många gånger du vill.

Heltid eller deltid

Du kan ta yrkesstudier på heltid eller deltid. Programmen startar fyra gånger om året - i januari, mars, augusti och oktober. Våra onlinestudier har arrangerats för dem som behöver eller önskar flexibilitet i sina studier, och programmen motsvarar samma utbildning som den yrkesutbildning som vi ger våra studenter på campus. Antagningskraven är desamma som för yrkesutbildning och universitetsutbildning på campus.

Platser

 • Oslo

  Mølleparken 4, 0459, Oslo

 • Bergen

  Kanalveien 88, 5068, Bergen

  • Stavanger

   Byfjordparken 17, 4007, Stavanger

   • Kristiansand

    Elvegata 2A, 4608, Kristiansand

    Program

    Frågor