Keystone logo
North Dakota State University - Graduate School MA i antropologi
North Dakota State University - Graduate School

MA i antropologi

Fargo, Amerikas förenta stater

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 421 / per credit *

På Campus

* utkast till räntor: North Dakota invånare $ 405,18 per kredit | Minnesota invånare $ 514,58 per kredit | invånare utanför USA 607,77 dollar per kredit | internationella $ 709,07 per kredit

Introduktion

Antropologiprogrammet vid NDSU fokuserar på mänskligt arv tidigare, nutid och framtid, både kulturellt och materiellt, och det bygger på principen att utbildning på forskarnivå i antropologi är en önskvärd förberedelse för ett växande antal karriärinriktningar.

Fokus för forskarutbildning i antropologi är inriktat mot både utveckling av tillämpade antropologer och avancerad utbildning för dem som söker doktorsexamen.

Studenter kan välja att ta kurser inom ett specialområde, eller så kan de bedriva en bakgrund inom allmän antropologi. Inriktningsområden inkluderar kulturantropologi och arkeologi. Studenter i antropologiprogrammet vid NDSU drar nytta av ett förmånligt förhållande mellan lärare och studenter.

Två programalternativ är tillgängliga för studenter.

  1. I avhandlingsalternativet arbetar studenterna med en forskningsbaserad avhandling.
  2. Det omfattande studiealternativet är utformat för studenter som vill kombinera sina studier med någon typ av specialiserat fält eller praktikupplevelse.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Programresultat

Om skolan

Frågor