Keystone logo
North Florida Community College

North Florida Community College

North Florida Community College

Introduktion

Varför NFCC? Det är enkelt, eftersom du förtjänar det bästa.

Du förtjänar en exceptionell utbildning till en rimlig kostnad och du förtjänar en möjlighet att bättre din framtid. Vi inbjuder dig att besöka våra campus i Madison, Florida att ta reda på varför NFCC är rätt val för dig.

VISION: Att vara våra samhällen första val för utbildning och kulturellt berikande.

Mission: En exceptionell college tillägnad en individualiserad och stödjande akademisk miljö, tillgänglig utbildning, möjligheter till livslångt lärande och professionell utveckling för våra studenter och samhällen.

Individuell uppmärksamhet - NFCC gör det

Få uppmärksamhet och utbildning du förtjänar. Från det ögonblick du kliver in på vårt campus, NFCC vänliga lärare och personal ger dig individuell uppmärksamhet du förtjänar. Personlig rådgivning, student stödprogram och en ny akademisk framgång Center är alla på plats för att hjälpa dig att lyckas. På NFCC får du det bästa av två världar - komfort och närhet av en liten campus och akademisk excellens och möjligheter som lika stor som ett stort universitet.

Lanserar Futures - NFCC gör det

NFCC akademiker beräknas göra 35% mer än någon med en gymnasieexamen ensam och för dem som vill få en kandidatexamen, kan vi hjälpa till med det också. Staten 2 + 2 avtal artikulation garanterar studenter som ett AA examen vid NFCC möjlighet att registrera och tjäna en kandidatexamen vid ett av Floridas 11 statliga universitet (plus du kommer att spara en hel del pengar under dessa två första åren med NFCC).

För den som söker en direkt karriärväg, NFCC s Mäklar Science grader och certifikat program erbjuder specialiserad utbildning och skryta hög arbetsförmedling hastigheter efter examen. Oavsett din väg, är NFCC ett bra ställe att lära sig.

Prisvärd undervisning - NFCC gör det

College är en investering och det är därför vi arbetar hårt för att NFCC prisvärd. Vi är en av de mest prisvärda högskolor i Florida och har inte ökat vår undervisning under de senaste tre åren för att försäkra att du får en exceptionell utbildning till ett bra pris. Förra året tilldelades vi nästan $ 230.000 i stipendier och bidrag, plus våra studenter fick ytterligare $ 2,2 miljoner federalt stöd. Vår fyndiga personal kommer att göra sitt bästa för att hjälpa dig att hitta sätt att betala för college; inklusive undervisning betalningsplaner, workshops finansiella kompetens, möjligheter elev sysselsättning och bistånd kompletterings stöd och stipendieansökan finansiella. Att högskolan en prisvärd möjlighet är ett av många sätt att NFCC investerar i din framtid.

Uppmuntrar Ledare - NFCC gör det

NFCC studenter lätt kliva in ledarroller på campus och i samhället. Från fritidsaktiviteter till praktisk utbildning, erbjuder NFCC en uppsjö av möjligheter för studenter att utveckla ledaregenskaper på och utanför campus. Titta bara på några av de sätt våra studenter är ledande i vårt samhälle: Save Our Animal Resources ekologi club hjälper årligen Markus National Wildlife Refuge spårflyttmönster Monarch fjärilar och samordnar återvinning insatser på campus, Sentinel service Corps medlemmar frivilligt över 200 timmar till campus och gemenskap evenemang förra året och NFCC Peer handledare och lärande specialister dedikerad cirka 8000 timmar hjälpa sina kamrater lyckas akademiskt. Våra vård- och EMS studenter kollektivt klock tusentals timmar på området vårdinrättningar varje år volontärtjänster samtidigt få värdefull praktisk utbildning. Oavsett dina mål, hittar du din plats på NFCC och en stödjande college familj att vara stolt över dina prestationer.

Bli involverad. Bli en ledare. Ansök till NFCC idag.

Platser

  • Madison

    North Florida Community College 325 NW Turner Davis Dr. Madison, 32340, Madison

Frågor