Keystone logo
North Greenville University

North Greenville University

North Greenville University

Introduktion

North Greenville University (NGU) är en privat institution för fri konst som är ansluten till South Carolina Baptist Convention och erkänd som en av de mest anmärkningsvärda konservativa kristna universiteten i Sydost och till och med nationen.

I hjärtat av North Greenville University finns ett kristus-centrerat samhälle av äkta, omtänksam lärare och personalmedlemmar som är engagerade i att ge varje student en kvalitetspedagogisk upplevelse och praktiska möjligheter för andlig tillväxt och service på campus i lokalmiljön och runt värld.

NGU har mer än 50 grundutbildnings-, grundutbildnings- och doktorandalternativ, och studenter kan slutföra sina kurser på campus eller helt online.

North Greenville University finns för att förhärliga Gud genom att odla akademiker som är utrustade för att fungera som transformationsledare för kyrkan och samhället.

North Greenville University är en samutbildningsinstitution för fri konst som ger högre utbildningsmöjligheter i en kristen atmosfär. Universitetet strävar efter att förbereda studenterna för att bli bättre och bidra till samhällsmedlemmar genom att utbilda hela människan genom att integrera akademisk disciplin, en kristen livsstil och en berikad kulturupplevelse samtidigt som de erbjuder studenterna de bästa möjligheterna för andlig tillväxt, akademisk utbildning och kristen tjänst. Kristus måste vara centrum för campus för kristen utbildning och kristen karaktärsbyggande. North Greenville University erbjuder kvalitetsutbildning i en bibliskt sund, Kristus-centrerad miljö.

Platser

  • Tigerville

    North Tigerville Road,7801, 29688, Tigerville

    Frågor