Keystone logo
NOVA IMS - Information Management School Magisterexamen i datadriven marknadsföring, med inriktning digital marknadsföring och analys
NOVA IMS - Information Management School

Magisterexamen i datadriven marknadsföring, med inriktning digital marknadsföring och analys

Lisbon, Portugal

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 6 000

På Campus

Introduktion

Masterprogrammet i datadriven marknadsföring, med inriktning mot digital marknadsföring och analys, riktar sig till chefer, experter och andra yrkesverksamma som vill skaffa sig färdigheter inom digital marknadsföring och webbanalys, med hjälp av de mest avancerade metoderna för att samla in, analysera , och bearbetning av data för att stödja beslutsfattande inom webbmarknadsföring.

Denna specialisering ger en solid grund för att möta de nya marknadsföringsutmaningarna, vilket gör det möjligt att bygga en strategisk och integrerad kundvision - online och offline - och bidrar till att förbättra beslutsprocessen i företag.

Detta program är rankat bland de bästa i världen: det bästa programmet inom e-affärer och digital marknadsföring i Portugal och det 3:e bästa i Västeuropa av Eduniversal, en internationell byrå som publicerar den årliga rankningen av de bästa MBA:erna.

Detta program hålls under arbetstid och riktar sig till unga akademiker och yrkesverksamma som har för avsikt att studera på heltid. Det finns även i ett efter arbetstid format (efter 18.30) Programmet hålls efter arbetstid och vänder sig till yrkesverksamma som avser att göra sina studier förenliga med sin yrkesverksamhet. Den finns också i ett arbetstidsformat.

Längd

Detta program pågår i 4 terminer: 2 motsvarar läroplansdelen och 2 motsvarar utvecklingen av ett examensarbete, arbetsprojekt eller praktikrapport, totalt 120 ECTS.

Lektionerna börjar i september 2024, slutar i juni 2025 och pågår under arbetstid och efter arbetstid (efter 18:30), 2 till 3 gånger i veckan.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Programresultat

Studieavgift för programmet

Studentberättelser

Om skolan

Frågor