Keystone logo
The NUCB Business School

The NUCB Business School

The NUCB Business School

Introduktion

Nagoya handelshögskolan

Historia på The NUCB Business School

Yuichi Kurimoto var den första japanska personen som utexaminerades från University of Alberta's Faculty of Arts 1930. Vid sin återkomst till Japan erkände han att utbildningen var mest tillgänglig för eliten och så han förkämpade kampen för att göra den tillgänglig för den fridfulla japanska dagens ungdom. År 1935 började han ett yrkesinstitut kallat "Nagoya Railroad School", som senare följdes av en gymnasium och en junior college.

Alltid en visionär inser Yuichi Kurimoto att efterkrigsekonomin och befolkningsboomen i Japan skulle skapa en stark efterfrågan på en institution som är inriktad på företagsutbildning. Således, 1953, Nagoya handelshögskolan

Ackreditering: NUCB har beviljats ​​två av de stora ackrediteringarna, AACSB

NUCB Business School meddelar med stolthet att det är det första MBA-programmet i Japan att hålla dubbel ackreditering från både AACSB International och Association of MBAs. Dessa kännetecken för excellensutmärkelser beviljas av AACSB och AMBA cement NUCB: s strategiska initiativ för att vara det bästa bland de bästa skolorna i Japan och Asien. I denna globaliseringsålder innebär internationellt erkännande av sådana prestigefyllda ackrediteringsorgan som AACSB och AMBA vårt fortsatta engagemang för att upprätthålla kvalitetssäkring och bevarande av högsta globala standarder.

Nagoya handels- och handelshögskolan och The NUCB Business School är godkända av det japanska ministeriet för utbildning, kultur, sport, vetenskap och teknik.

NUCB och AACSB International

AACSB International-Föreningen till Advance Collegiate Schools of Business är den professionella föreningen för högskolestudier och universitetsledning och den främsta ackrediteringsbyrån för kandidatexamen, magisterexamen och doktorsexamen i företagsekonomi och redovisning.

År 2002, Nagoya University of Commerce och Business

NUCB Business School och AMBA

The NUCB Business School är den första och enda handelshögskolan i Japan ackrediterad av Association of MBAs. AMBA ackreditering gäller endast The NUCB Business School MBA och EMBA program på japanska; medan AACSB International godkänner både grundutbildningen och forskarutbildningen.

NUCB Business School och Eduniversal

Eduniversal presenterar rankningen som dekaner röstade från universiteten och skolorna på listan över 1000. NUCB har utsetts till en av de bästa internationellt kända affärskolorna av Eduniversals vetenskapliga kommitté.

Ranking

QS Global MBA 2021 Rankings har NUCB BS som #1 på heltid MBA-program i Japan och #17 i Asien.

Ackrediteringar

EFMD Equis-ackrediteradAMBA-ackrediteradAACSB-ackrediterad

Platser

  • Nagoya

    The NUCB Business School Global Leader Program Admissions Office 1-3-1 Naka-ku Nishiki Nagoya, Aichi, Japan

Program

Institutionen erbjuder även:

Frågor