Keystone logo
NUS Business Analytics Centre

NUS Business Analytics Centre

NUS Business Analytics Centre

Introduktion

NUS Business Analytics Centre

115189_Student1.jpg

NUS Business Analytics Centre (BAC) erbjuder MSBA-programmet Master of Science i Business Analytics, designat och undervisat av prisbelönta akademiker från NUS Business School och NUS School of Computing.

Under 2013 etablerades NUS Business Analytics Centre i samarbete med IBM för att utveckla en talangs pool av affärsanalysprofessionella för att möta behoven hos företag som vill förbättra sina företag genom att använda analyser. I ett 5-årigt samarbete som följde, erbjöd NUS akademisk expertis att utforma, hantverk och utföra MSBA-programmet medan IBM bidrog med industriell kunskap.

Globalt intresse för analytics har sedan dess vuxit enormt, med företag inom olika branscher som aktivt söker efter talang som excel på analytics-området. Hittills har 300 industriella analysprojekt genomförts av NUS MSBA-studenter, där skolan utgör värdefulla partnerskap med mer än 50 organisationer.

NUS Business School

Grundades 1965 står NUS Business School idag bland världens ledande handelshögskolor och har fått toppbetyg av oberoende publikationer och byråer som Financial Times och QS Top MBA, som erkännande av kvaliteten på våra program, fakultetsforskning och akademiker.

Förutom att erbjuda en rigorös, relevant och givande företagsutbildning till utestående studenter från hela världen, utmärker den sig att erbjuda det bästa av globala affärskunskaper med djupa asiatiska insikter, förbereder studenterna att leda asiatiska företag till internationell framgång och för att hjälpa globala företag att lyckas med Asien.

Skolan lockar en mångfald smarta och begåvade studenter till den breda portföljen av akademiska program, inklusive BA, MBA, Executive MBA, Masters och PhD-program förutom anpassad och öppen inskrivning Executive Education kurser.

Som en del av ett omfattande universitet med discipliner på 17 fakulteter är skolan i en unik position att utnyttja universitetets bredd och djup, bland annat genom att få tillgång till en stor och mycket diversifierad studentkår på campus och ett omfattande globalt nätverk av alumner.

NUS Institutionen för datavetenskap

NUS School of Computing är den mest etablerade dataskolan i Singapore och har producerat ett spår av utmärkta alumner, bland annat chefer och teknikarkitekter av multinationella företag, myndigheter och blomstrande nystartade företag.

Skolan erbjuder enastående grundutbildningar och examensprogram över hela spektret av datavetenskap, inklusive datavetenskap, informationssystem, datateknik, affärsanalys och informationssäkerhet, samt specialiseringar i framväxande områden av betydelse som artificiell intelligens, fintech , blockchain, analytics och säkerhet.

De exceptionella utbildningsstuderande upplever här, i kombination med efterfrågan på datalaganda inom alla områden och branscher, gör NUS Computing-kandidater mycket eftertraktade. Vi stimulerar våra studenter med ledarskapskvaliteter och entreprenörsanda genom mentorskap, samhällstjänstinitiativ och specialprogram, bland annat The Furnace, en start-inkubator som erbjuder finansiering, infrastruktur och ledningsstöd för att få originella idéer till kommersiell utveckling.

Skolan är glad att ha utbildat Singapore och världens datorprofessorer under de senaste fyra decennierna och är stolta över att räkna många lokalt och internationellt framstående ledare inom området bland vår stora och framgångsrika familj av alumner.

Platser

  • Singapore

    I3 Building, 21 Heng Mui Keng Terrace #03-47, 119613, Singapore

Frågor