Keystone logo
© Nyenrode Business University
Nyenrode Business University

Nyenrode Business University

Nyenrode Business University

Introduktion

Nyenrode Business University, det enda privata forskningsuniversitetet (nivå) i Nederländerna, grundades 1946 av framstående företagsledare från internationella företag som Philips, AkZo Nobel och Unilever. Med sina kärnvärden Ledarskap, Entreprenörskap och Stewardship utvecklar Nyenrode ledare med kunskap och nödvändiga färdigheter för att lyckas i morgondagens internationella affärsvärld. Nyenrode erbjuder intensiv akademisk utbildning såväl som kortsiktiga och långsiktiga program inom områdena affärer, management, redovisning, kontroll och skatterätt på två campusplatser, Amsterdam och Breukelen.

Byggt broar sedan 1946

I Nederländerna förstår vi vikten av broar. De förbinder och förenar oss och gör affärer och handel möjlig. De tusentals broarna som korsar holländska vatten byggdes av beslutsamma entreprenörer och progressiva föregångare. Ansvarsfulla ledare som visste hur man bygger en hållbar framtid.

På Nyenrode Business University har vi utbildat företagsamma brobyggare i över 70 år.

 • Människor som vågar växa.
 • Människor som förstår att teori och praktik går hand i hand.
 • Människor som ansluter.

Vi tror att en solid grund kan lyfta alla till stora höjder. Denna foundation finns på Nyenrode, i både Amsterdam och Breukelen. Vi kombinerar akademisk teori, praktisk relevans och personlig utveckling, så att du kan arbeta med att bygga en framgångsrik karriär.

Oavsett om du letar efter personlig eller professionell tillväxt eller ditt nästa steg, kan kunskapen hos generationer av brobyggare hjälpa dig i alla riktningar. Vi finns där för varandra och ser det som vår plikt att utbilda våra elever och deltagare till förnuftiga och hänsynsfulla ledare.

Våra pelare

 • Uppkopplad för livet
 • En plats där världar möts
 • Personlig utveckling för ansvarsfulla ledare

amsterdam

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam ligger i det historiska kvarteret 'De Vijf Keizers' (De fem kejsarna) vid Keizersgracht i hjärtat av staden. Detta unika läge uppmuntrar kopplingen mellan näringsliv och akademi; bidra till våra nationella och internationella ambitioner.

Breukelen

Nyenrode Business Universiteit Breukelen ligger på en historisk egendom med ett 1200-talsslott, där vi betonar värdet av att leva tillsammans, arbeta tillsammans och nätverka för utveckling av ansvarsfulla ledare.

Den Haag

Nyenrode SPO ligger på 24:e våningen i World Trade Center i Haag. SPO är utbildare för pensionssektorn och har varit en del av Nyenrode Business University sedan september 2022. Vårt kontor ligger i hjärtat av det politiska beslutsfattande Nederländerna, nära olika ministerier, arbetsgivar- och arbetstagarorganisationer.

Utbildning

Vi erbjuder intensiva akademiska kurser såväl som förkortade längre löpande program inom områdena affärer, management, redovisning, controlling och skatterätt. Det är också dessa områden vi bedriver akademisk forskning inom.

Platser

 • Amsterdam

  Keizersgracht 285, , Amsterdam

 • Breukelen

  Straatweg 25, 3621, Breukelen

  Frågor