MA i matstudier
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development
Nyckelinformation
Campus läge
New York, Amerikas förenta stater
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
2 - 6 år
Takt
Heltid, Deltid
Studieavgifter
USD 1 795 / per year *
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
* Undervisning per poäng / poäng läsåret 2019–20
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Studera matsystem, kultur och politik i New York City
Det första magisterprogrammet i USA som ägnas åt matstipendium, Food Studies vid NYU Steinhardt använder metoder från humaniora och samhällsvetenskap och förbereder dig för att analysera det nuvarande amerikanska livsmedelssystemet, dess globala kontakter och lokala alternativ. Du kommer att undersöka kulturella, politiska, ekonomiska, miljömässiga och geografiska tillvägagångssätt för mat i lokala, urbana och globala sammanhang.
Denna 40-poäng masterprogram i konst kräver 19 hp i obligatoriska kurser som täcker livsmedelssystem, kultur och politik, liksom en forskningskomponent. Utöver dessa krav kan du ta 21 poäng i specialiseringsmoduler (policy / förespråkare, företag / socialt entreprenörskap, media / kulturanalys), så att du kan gräva djupare i dina intressen.
Vårt uppdrag är att undersöka hur individer, samhällen och samhällen producerar, distribuerar och konsumerar mat. Städer i mitten av flöden av människor, produkter och medieprodukter är den främsta platsen för våra utredningar.
Varför NYU matstudier?
- Lär dig av de bästa. Vår fakultet, framstående ledare inom sitt område, undervisar och mentorstudenter, medan de aktivt bedriver forskning för att förbli engagerade.
- Få insideråtkomst. Vid anmälan studerar studenter med livsmedelsproffs som fungerar som hjälpmedel och gästföreläsare och välkomnas av livsmedelsproduktionsföretag, ideella livsmedelsorganisationer, förlag, PR-och marknadsföringsföretag, tidskrifter, matdistributörer, livsmedelsproducenter och utbildningsinstitutioner.
- Studera utomlands. Vi erbjuder globala kurser - och ett studieprogram - på platser som Paris, Hong Kong, Puerto Rico och Puebla, för studenter att få en uppslukande upplevelse i internationellt sammanhang.
- Utmanas. Studenter lär sig experientiellt, tar kärn- och specialiseringskurser, samt tvärvetenskapliga val inom Steinhardt, Stern School of Business, Wagner School of Public Service, Graduate School of Arts and Sciences eller Tisch School of the Arts.
- Gå vidare. Vi hjälper intresserade studenter att hitta praktikplatser i en rad potentiella anställningsplatser och placera dem i positioner där de kan utveckla nya färdigheter och samarbeta med potentiella arbetsgivare.
- Få praktiska färdigheter. Programmet lägger tonvikt på utvecklingen av kritiskt tänkande och forskning som förbereder eleverna för situationer de kommer att stöta på i yrket.
Galleri
Antagningar
Stipendier och finansiering
Läroplan
Format: Heltid/deltid
Poäng: 40
MA -examen kräver 40 hp (19 i obligatorisk kärna/forskning och 21 i specialisering och valbart kursarbete) med ett minimum GPA på 3,0; kooperativt arbete eller fälterfarenhet; tillhandahålla bevis på engelska språkkunskaper och forskning. Studenter vars grundutbildning befinner sig inom ett icke -relaterat studieområde kan krävas för att ta förutsättningskurser och skaffa sig arbetslivserfarenhet utöver masterexamen. Under den första terminen i programmet måste varje student anmäla sig till FOOD-GE 2000.01, Current Research in Food Studies.
Programresultat
Vårt uppdrag är att lära dig hur du undersöker hur individer, samhällen och samhällen producerar, distribuerar och konsumerar mat. Med tanke på universitetets dynamiska läge i New York, kommer dina undersökningar av dessa ämnen att fokusera på städer som centrum för flöden av människor, produkter och medieprodukter.
Studenter i matstudierna MA utvecklar en rad färdigheter, inklusive:
- Hur man använder en tvärvetenskaplig strategi för att förstå de kulturella, politiska och ekonomiska aspekterna av livsmedelssystemet
- Hur man diskuterar med flytande frågor som rör matsuveränitet, hållbarhet, etik och kultur
- Hur man bedömer policyer som formar matlandskapet, tar upp frågor om rättvisa och bevarar kulturella värden
Karriärmöjligheter
Utexaminerade från Food Studies MA hittar jobb inom alla områden inom livsmedelsindustrin:
- Publicering (tidskrifter, tidningar, onlinekällor)
- PR (restauranger, matlobbygrupper, kokböcker, livsmedelsorganisationer)
- Marknadsföring (för restauranger, kändiskockar, kokböcker, organisationer)
- Ideellt arbete (utbildning, förespråkningsgrupper för mat/hunger)
- Livsmedelsverksamhet (vinimportörer/distributörer, restauranger, detaljhandel)
- Lokala och nationella myndigheter (stadsregering, federal regering, livsmedelsföreskrifter, förbindelser mellan industri och regering)
- Frivilliga organisationer arbetar med påverkansarbete och politik (jordbruk, arbetskraft, matbrist, handel)
- Utvecklingsorganisationer (samhällsbyggande, nationella program, internationell handel och biståndsorganisationer)
- Livsmedelsproduktionsföretag (tillverkare och tillverkare av livsmedel)
- Livsmedelsdistributionsföretag (import, transport och detaljhandel)