Keystone logo
OBS Business School

OBS Business School

OBS Business School

Statistik

OBS i siffror

OBS Business School är den första 100% online -handelshögskolan i Spanien. Sedan 2006, året då den grundades, har skolan utbildat mer än 20 000 chefer och yrkesverksamma. Med mer än 250 aktiva lärare i 25 olika länder är OBS ledande inom innovativa program som förutser förändringar i affärsmiljön. Dessutom erbjuder skolan en dubbel examen, tillsammans med universitetet i Barcelona, det största offentliga universitetet i Spanien med mer än 560 års historia.

Våra studenter består av personer med 45 olika nationaliteter och 5 olika kontinenter varav 55% är män och 45% kvinnor. Det bör noteras att 95% av våra studenter har en högskoleexamen och 32% har en MBA eller magisterexamen. Slutligen innehåller 100% yrkeserfarenhet och 77% är VD eller chefer.

En av de största bidragen från OBS Business School har varit utvecklingen av en flexibel metodik som gör det möjligt för studenter att förena familj, arbete och akademiskt liv. Tack vare denna metod har vi under det senaste året utbildat mer än 2900 yrkesverksamma och indikatorerna för uppföljning och genomförande av studier i OBS registrerar i genomsnitt 91%. Av denna anledning är vi mycket stolta över att kunna säga att 9 av 10 studenter rekommenderar oss.

Kort sagt, OBS täcker behovet av kontinuerlig kvalitetsutbildning utan fysiska hinder, vilket gör det möjligt att förena den professionella utveckling som marknaden kräver idag med vårt yrkesliv.

  Ranking

  I programkategorin har den ibero-amerikanska rankningen av onlineträning i spanska valt 6 OBS mästare som de bästa onlineprogrammen i sina kategorier. Det är Global MBA (bästa online -MBA), Master i marknadsföringshantering och kommersiell förvaltning (bästa mästare i onlinemarknadsföringshantering), master i personalhantering (bästa mästare i online -personalhantering), master i projektledning (bästa master i Projektledning online), Master i Supply Chain Management & Logistics (Bästa Master i Supply Chain Management online) och Master i Financial Management (Bästa Master i Financial Management online).

  Men det här är inte allt, och det är att OBS Business School har erkänts som den 2: a bästa handelshögskolan genom ”Ranking of Online Higher Education Institutions” som utfördes av konsultföretaget Hamilton Global Intelligence .

  Dessutom har Master i Digital Transformation and Business Development och Master i Innovation and Entrepreneurship betraktats som två av de bästa i världen inom sina kunskapsområden av Eduniversal Best Masters Worldwide 2015-2016 Ranking .

  Platser

  • Barcelona

   Avinguda Josep Tarradellas i Joan 171-175, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, 08901, Barcelona

   • Bogotá

    Calle 76,No. 11-35 Piso 6, , Bogotá

    • Lima

     Edificio Prisma Tower Av. Juan de Aliaga N° 425, piso 7 oficina 704 Magdalena del Mar, , Lima

     Frågor