Keystone logo
Onondaga Community College

Onondaga Community College

Onondaga Community College

Introduktion

Onondaga Community College är ett tvåårigt college, som ursprungligen grundades 1961, med två platser: ett 280 hektar stort campus i Syracuse, New York och en närliggande satellitplats i Liverpool, New York. OCC arbetar under State University of New York (SUNY) -systemet och sponsras lokalt av Onondaga County.

Vi är stolta över att erbjuda kvalitetsutbildning till ett överkomligt pris och är de första offentliga högskolorna i landet som samarbetar med Barnes & Noble College om programmet "Box of Books", som ger studenter en fast, förutsägbar prissättning för läroböcker och teknik. . Att hjälpa elever att lyckas är ett viktigt inslag i vår långsiktiga målplan, känd som Lazer Focus, och vårt partnerskap med att uppnå drömmen, en ideell organisation som är dedikerad till att hjälpa alla studenter att lyckas, oavsett inkomst eller ras

Vårt engagemang för hållbarhet, miljöansvar och att hålla centrala New York en vacker plats att bo har fått erkännande som en av "De 10 bästa gröna skolorna i Amerika 2018" av The Knowledge Review, en "Green College" av Princeton Review, och en “Cool School” av Sierra Club.

Sport fortsätter att vara en pelare för studentinblandning på campus och våra 17 friidrottlag, The Lazers, har vunnit 16 nationella mästerskap inklusive lacros för män, basket för kvinnor och basket för kvinnor.

Platser

Platser
  • Syracuse

    West Seneca Turnpike,4585, 13215, Syracuse

    Frågor