Keystone logo
Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus

Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus

Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus

Introduktion

Université Paris Pantheon-Assas grundades 1970 och är arvtagaren till "La Sorbonne", den tidigare Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris sedan 1200-talet. Universitetet är nationellt och internationellt erkänt som det ledande franska universitetet i juridik, engagerad att säkerställa högsta kvalitet, med avseende på alla rättsområden.

Singapore har blivit ett av de mest välmående länderna i världen och positionerar sig som regionens finansiella och högteknologiska nav. Assas International, Singapore campus är värd på INSEAD Asia inom One-North, ett område dedikerat till utbildning, forskning, innovation och affärsindustrier.

Ett ord från dekanus

"Välkommen till Assas International, Singapore campus, vars mål är att främja bästa praxis inom området internationell affärsjuridik. Vår LL.M. Programmet undervisas av professorer från Université Paris-Panthéon-Assas, som publicerar och undervisar inom banbrytande områden, och av erfarna advokater och praktiker från de bästa internationella advokatbyråerna och företagen i Asien.

Vår LL.M. kandidater får därmed en djupgående förståelse för några av de mest framträdande och snabbt föränderliga rättsområdena, med insatser från professorer från både civilrätt och sedvanerättssystem. Våra studenter kan dra nytta av en bred läroplan som inkluderar internationell rätt, internationella kontrakt, immateriella rättigheter, internationell skiljedom, internationell handel, internationell finans, miljörätt, skatterätt och andra områden.

Slutligen erbjuder Assas International, Singapore Campus, chefsprogram året runt, standard eller on-demand, för att bidra till förbättringen av juristers och interna rådgivares bästa praxis, såväl som sommarkurser.”

Program som erbjuds

I Singapore erbjuder Assas International 3 olika program:

 • Forskarutbildningskurser tilldelade av Paris-Panthéon-Assas University, såsom LL.M. i internationell affärsjuridik.
 • Executive-program öppna för proffs kan delta personligen eller på distans. Alla våra juridiska kurser är ackrediterade av Singapore Institute of Legal Education.
 • En sommarskola: består av flera sommarkurser som äger rum i juli, öppna för studenter och yrkesverksamma på kandidat- och magisternivå. Dessa 2-veckors kurser tillåter deltagare från hela världen att utforska moderna ämnen ur ett ekonomiskt och juridiskt perspektiv samtidigt som de utforskar Singapores underverk.

Campus funktioner

En enastående upplevelse på Singapore campus

Assas International School är värd av INSEAD Business School-Asia campus, beläget i Singapores kunskapsnav.

 • Amfiteater: fullt utrustad för livevideoinspelning och fjärrnärvaro, vår amfiteater kan ta upp till 55 deltagare och är lämplig för personliga, online- eller hybridklasser.
 • Resurscenter: INSEAD Tanoto-biblioteket stödjer studenter i deras forskning och läroplansaktiviteter. Öppet 24 timmar om dygnet, rymliga arbetsområden med en höghastighetsanslutning till nätverket och utrustade med högteknologiska datorer och molnutskriftstjänster; 24-timmars självlåningsboktjänst.
 • Restaurang: öppnar vid lunchtid och erbjuder olika måltider.
 • Fitnesscenter: utrustat med ett utvalt utbud av konditions- och styrkeutrustning för ditt träningspass, drop-in rate på 5 USD per besök eller 35 S$ per månad. Medlemskapet inkluderar användning av all träningsutrustning, deltagande i aerobics/träningsklasser, konditionstest och fri användning av skåp och handdukar. Öppettider: 5.30 till 23.00 på vardagar; och 8.00 till 18.00 på helger.
 • Tryckeri: för att hantera post- och utskriftsjobb som du kan behöva. Filer kan skickas via minnessticka.
 • Internet- och telefonanslutningar: gratis wifi runt campus.

  English Language Requirements

  Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

  Platser

  • Singapore

   Ayer Rajah Avenue, 1, 138676, Singapore

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor