Keystone logo
© TESS
Paris School of Business

Paris School of Business

Paris School of Business

Introduktion

Paris School of Business grundades 1974 och är en statligt erkänd fransk managementskola som kombinerar akademisk spetskompetens, internationell medvetenhet och yrkeserfarenhet.

Vi är en internationell handelshögskola med uppdraget att utbilda kreativa, smidiga och fördomsfria ledare, utrustade med kognitiva färdigheter utvecklade kring nya emotionella, kollaborativa och systemiska intelligenser.

Skolan är känd på både nationell och internationell nivå och erbjuder ett komplett utbud av program i både grundutbildning (Bachelor of Business Administration) och forskarutbildning (MSc, Master in Management, MBA, DBA), undervisade av en fransk och internationell fakultet.

Skolan är också internationellt ackrediterad av AMBA, EFMD Master, AACSB och BGA.

Varje år välkomnar vi internationella studenter från hela världen för att studera i ett av våra fyra program som helt undervisas på engelska:

  • Master i Management: 5-årig eftergymnasial examen på masternivå
  • Bachelor General & International in Management: 3-årig licensnivå eftergymnasial examen
  • Master of Science in Management: 1-årig masternivå för att fördjupa din expertis inom ett specifikt område
  • Master of Business Administration: 1-årig masterexamen för erfarna yrkesverksamma

Vi välkomnar också studenter som kommer antingen från partner- eller icke-partneruniversitet. Studenter kan studera hos oss under olika längd: två veckor, en termin eller ett helt år.

  • Program för utbyte och studier utomlands: internationella studenter kan studera vid vår institution under en eller två terminer, med start på höstterminen eller vårterminen.
  • Korta program: vårt tvåveckorsprogram på vintern eller sommaren låter eleverna upptäcka lyx, artificiell intelligens eller FinTech medan de njuter av ljusets stad. I kurserna ingår även aktiviteter utanför klassen med anknytning till studieområdet.

Platser

  • Île-de-France

    Rue Nationale, 59, 75013, Île-de-France

Frågor