Keystone logo
Pfeiffer University School of Graduate Studies Master Of Health Administration
Pfeiffer University School of Graduate Studies

Master Of Health Administration

0 Semesters

Request teaching languages

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Blandad, På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Master of Health Administration programmet främst är utformad för inresa och mid-level service chefer hälsa som kräver förbättrad ledning och verksamhet kompetenser för att nå sina karriärmål. Även om programmet är främst avsedd för dem som har arbetat i inställningarna hälso-och sjukvården för cirka tre år, kan enskilda arrangemang att utarbetas för personer med kortare besittningsrätt samt dem som inte har haft tidigare anställning i hälso-och sjukvårdssektorn.

Denna kurs av studien fokuserar på praktiska tillämpningar från både näringslivet och inom hälsosektorn service av kunskap. Tonvikten ligger på utvecklingen av ledarskap som krävs för att lyckas i den snabbt föränderliga och ofta oerhört komplexa sjukvård företag i den 21: a århundradet, både inom USA och internationellt.

MHA: s innehåll, hämtade från ett brett spektrum av disciplinära intressen, är specifikt riktade till sjukvården miljön med alla dess mångfacetterade operativa och politiska dimensioner. Ledningsnivå, ekonomiska, juridiska och etiska överväganden är grundläggande för de flesta kurser i läroplanen.
Master of Health Administration programmet fortfarande håller hög akademisk kvalitet, betonar praktiska tillämpningar, och ger en mångsidig och praktisk studie alternativ både i traditionella klassrum och via Internet. Utexaminerade kommer att ha nödvändig kunskap och kompetens för betydande yrkesmässig utveckling i ett brett utbud av hälsorelaterade inställningar.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Magister i sjukvårdsadministration
    • Arlington, Amerikas förenta stater
  • MS i hälsovårdsadministration
    • Louisville, Amerikas förenta stater
  • MSc Global Public Health
    • London, Storbritannien