Keystone logo
Polis – The Jerusalem Institute of Languages and Humanities Tvåårigt akademiskt program i nära österländska språk (Master's of Arts Degree tilldelad av University of Navarra)
Polis – The Jerusalem Institute of Languages and Humanities

Tvåårigt akademiskt program i nära österländska språk (Master's of Arts Degree tilldelad av University of Navarra)

Jerusalem, Israel

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

ILS 36 000 / per year

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Det tvååriga akademiska programmet i främre österländska språk består av intensiva och fullständiga moderna och antika språkkurser i arabiska och hebreiska samt kurser i historia, filosofi och litteratur i den antika och samtida Främre Orienten. Vissa av dessa kurser ges på antingen arabiska eller hebreiska. Eleverna kommer att få förmågan att läsa måttligt svåra berättande texter utan behov av ordbok/översättning, med undantag för sällsynta tillfällen.

Programmet är utformat för studenter som vill ta upp en karriär inom semitisk filologi, journalistik, historia, språk eller studier av Främre Orientens historia, östlig kristendom, judendom eller islam. Programmet är också idealiskt för studenter som är intresserade av den hebreiska bibeln, arabiskt arv och manuskriptstudier.

Utexaminerade från det här programmet, eller studenter som är registrerade i det andra året, kan ansöka om att bli strömmade till det ettåriga spåret för undervisning i antika och moderna språk , som fokuserar på att förbereda studenten för en karriär inom språkundervisning i en uppslukande miljö. Studenter får förstahandserfarenhet av undervisning samt deltar i metodkurser och workshops. Detta spår ger ytterligare 8,5 högskolepoäng utan kostnad.

Ansökningsformulär tillgängliga online, via e-post eller personligen. Stipendier tillgängliga.

varning

165295_Capture.JPG

Polisinstitutet delar inte ut akademiska examina. Studenter som framgångsrikt slutför detta program kan registrera sig vid universitetet i Navarra (Pamplona, Spanien) och tilldelas en magisterexamen i nära östliga språk av den institutionen när de har uppfyllt dess krav. Observera att ECTS-poängen (European Credit Transfer and Accumulation System ) tilldelas av den ackrediterande institutionen och inte av Polis Institute.

1 hp = 10 akademiska timmar

Alternativt ettårigt program

En förkortad version av det tvååriga programmet är tillgänglig för studenter med en BA-examen som bara vill studera i ett år. Studenterna kommer att slutföra 600 akademiska timmar inklusive 440 timmars obligatoriska språkkurser. Stipendier och andra undervisnings- och forskningsmöjligheter gäller även för ettårsprogrammet. Efter examen kommer studenterna att få ett intyg om slutförande från Polis Institute.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • MA ... och intensivt språk (arabiska)
    • London, Storbritannien
  • MSc våld, konflikt
    • London, Storbritannien
  • MLitt in Iranian Studies
    • Saint Andrews, Storbritannien