Keystone logo
Pontificia Universidad Católica De Chile

Pontificia Universidad Católica De Chile

Pontificia Universidad Católica De Chile

Introduktion

Pontificia Universidad Católica de Chile strävar efter att uppnå excellens i skapandet och överföringen av kunskap och genom att tillhandahålla en katolsk-baserad utbildning för att utbilda individer att tjäna kyrkan och samhället.

Vi har ett ständigt engagemang för kvalitet i vår tjänst, för att uppfylla vårt grundläggande uppdrag. Vi håller strikta och strikta akademiska standarder och antar internationella bästa praxis från toppuniversitet runt om i världen.

Universitetet har fyra campus i Santiago och ett i Villarrica, i södra Chile. Var och en har sin egen identitet och är kopplad till ett annat ögonblick i universitetets historia.

Universitetet består av 18 fakulteter, som inkluderar skolor och institut; ett tvärvetenskapligt institut, UC College-programmet och Villarrica Campus. Tillsammans täcker de alla kunskapsområden.

UC föddes med uppdraget att erbjuda landet och dess ungdomar en distinkt form av utbildning, baserad på värdena i den katolska kyrkan. Vi är en institution för offentlig service och kallelse och med vårt arbete genererar vi tillgångar som är inriktade på att göra Chile till ett bättre land.

Platser

  • Santiago Metropolitan Region

    Avenida Libertador Bernardo O'Higgins,340, , Santiago Metropolitan Region

    Frågor