Keystone logo
Queensland University of Technology

Queensland University of Technology

Queensland University of Technology

Introduktion

QUT är ett ungt universitet med en global syn. Vi är ambitiösa och redo att ta oss an nya utmaningar med en framtidsfokuserad drivkraft. Vi strävar efter att ansluta våra studenter med den verkliga världen genom praktiskt praktiskt lärande som förbereder våra akademiker för morgondagens och framtidens karriärer.

Att studera vid QUT erbjuder dig en utbildning i världsklass i hjärtat av Brisbane, en välkomnande, modern och mångkulturell stad. Brisbane är Australiens tredje största stad och känd för sina livliga stadsområden, utomhus livsstil, vänliga lokalbefolkningen och naturliga attraktioner. Medmer än 50000 studenter,inklusive internationella studenter från mer än 119 länder, kommer du att känna dig som hemma.

QUT: s grund- och forskarutbildningsalternativ inkluderar:

Vad gör QUT till universitetet för den verkliga världen?

Verkliga kurser

Våra kurser förbereder dig för att ta examen i verkligheten med de färdigheter du behöver för att hitta en karriär i Australien och utomlands.Du kan välja mellan mer än 100 verkliga kurser och förvandla din passion till en givande karriär.

Branschens anslutningar

Vi tror på att skapa möjligheter för anslutning mellan våra studenter och branscharbetsgivare genom integrerade placeringar, praktikplatser och verkliga, samarbetsprojekt. Vår akademiska personal konsulterar inom industrin och arbetar med branschprojekt som ofta involverar studenter.

Innovation och entreprenörskap

De färdigheter du behöver tänka kreativt med fokus på framtiden är inbäddade i våra undervisningsmetoder. Dedikerade utrymmen finns tillgängliga för att hjälpa våra företagare att hitta resurserna, anslutningar, tränare, eller mentorer som behövs för deras entreprenörsresa.

Kandidater för framtiden

En examen från QUT gör dig till en ostoppbar kraft redo att bygga, skapa och ansluta till morgondagens framtid.

Hållbarhet

Vår vision är en framtid med låga koldioxidutsläpp. Vi strävar efter att ta itu med globala utmaningar och uppnå hållbarhet genom forskning, undervisning, campusverksamhet och strategiska partnerskap. Hållbarhet har inbäddats i vår läroplan över en rad kurser inklusive vetenskap, teknik, mode, arkitektur, företag, juridik och stadsutveckling.

Tvärvetenskaplig och transformativ forskning

Tackle några av de största frågorna inför planeten genom att bedriva tvärvetenskaplig forskning som ärrelevant för våra samhällen och världen. QUT erbjuder en bästa praxis och transformativ inlärningsmiljö som gör det möjligt för studenter att utveckla sina forskningsfärdigheter, översätta dem till bredare arbetsmiljöer och engagera sig i industri och innovation för att leverera verklig påverkan.

Campus funktioner

Plats

Att studera vid QUT erbjuder dig en utbildning i världsklass i hjärtat av Brisbane, en välkomnande, modern och mångkulturell stad. Brisbane är Australiens tredje största stad och känd för sina livliga stadsområden, utomhus livsstil, vänliga lokalbefolkningen och naturliga attraktioner. Medmer än 50000 studenter,inklusive internationella studenter från mer än 119 länder, kommer du att känna dig som hemma.

QUT har två livliga campus i innerstaden: Gardens Point och Kelvin Grove. Du kommer att vara nära all action med kulturella och kommersiella nav inom gångavstånd från varje. Du kan enkelt resa mellan varje campus med vår gratis pendelbuss som kör varje 15 minuter. Båda campus erbjuder föreställningar och konstplatser, fitness och medicinska anläggningar, butiker, och matställen. Vårt Gardens Point-campus gränsar till Brisbane Botanic Gardens - det är där namnet kommer ifrån.

Fantastiska faciliteter

Du kommer att ha tillgång till högteknologiska studier och samarbetsinlärningsutrymmen inklusive workshops och simuleringscentra. Vårtutbildningsområde erbjuder inlärningsutrymmen, studieskida och samhällsområden sammanvävda med natur och teknik. Detta utrymme är hem till Sphere - en digital LED-jordklot upphängd över två våningar med en föränderlig meny med visuellt innehåll. Science and Engineering Center är känt för The Cube, ett av världens största och mest avancerade interaktiva lärande och digitala utrymmen.

Intresserad av finansiella data i realtid? Vårtekonomi och finans Bloomberg Lab ger dig just det, så att du kan göra ekonomisk analys med faktiska realtidsdata. Som hälsostudent, du kan arbeta med riktiga patienter under överinseende av erfaren vårdpersonal på våra hälsokliniker och simuleringsutrymmen på campus.

  Antagningar

  Att ansöka till QUT är enkelt. Skicka bara in en ansökan om studier via vår ansökningsportal. Du kommer att hänvisas till att skapa ett konto, och därifrån kan du starta ansökningsprocessen.

  Du måste inkludera alla dina styrkande dokument inklusive:

  • Gymnasiebevis, akademiska utskrifter och register
  • Engelska språkkunskapstest resultat
  • Passidentitetssida

  Vissa sökande måste ansöka via ett ombud. En agent kan hjälpa dig med din ansökan, behörighet och stödjande dokument och svara på alla frågor du kan ha om att studera vid QUT.

  Stipendier och finansiering

  Internationellt meritstipendium

  Ett högpresterande stipendium för framtida internationella grund- och doktorander.

  • Täcker 25 procent av studieavgifterna för de två första terminerna (ett år) av studier vid QUT.
  • Finns på alla fakulteter.
  • Löpande stipendium på 25 procent per termin för utvalda kurser.

  Du kommer automatiskt att övervägas för International Merit Scholarship när du ansöker till QUT.

  Ackrediteringar

  EFMD Equis-ackrediteradAMBA-ackrediteradAACSB-ackrediterad

  Platser

  • Brisbane

   George Street,2, 4000, Brisbane

  • Kelvin Grove

   Kelvin Grove, Australien

   Frågor