Keystone logo
Rollins Crummer Graduate School of Business

Rollins Crummer Graduate School of Business

Rollins Crummer Graduate School of Business

Introduktion

Rollins College Crummer Graduate School of Business Akademiker är eftertraktade proffs, förberedda för utmaningarna i en konkurrenskraftig global ekonomi. De har bevisat sig genom praktiska inlärningar och erfarenheter med ledande företagsledare från runt om i världen och runt om i världen. Den lilla klassmiljön, tillgång till fräscha fakulteter och alumni nätverk garanterar att studenterna har kompetens, resurser och kontakter i världsklass för att leda livet.

Vi Värde:

 • Rekrytering av utestående studenter och deras placering i exceptionella organisationer.
 • Rigorös företagsutbildning grundad i strategisk ledning, undervisad av erfarna fakulteter med passion och engagemang;
 • Erfarenhetslärande med globalt fokus och användning av relevant teknik;
 • Etiskt ledarskap;
 • Mångfald på arbetsplatsen och i livet;
 • Outreach och service till våra samhällen;
 • Intellektuella bidrag som är relevanta för våra beståndsdelar och stödjer vår undervisning; och
 • Främja samarbete och lagarbete.

Betyg

Rollins College Crummer Graduate School of Business har erkänts nationellt och internationellt av några av de mest respekterade organisationerna i näringslivet.

Bloomberg BusinessWeek: # 1 i Florida, topp 20 i nationen

Ledat vartannat år rankade Bloomberg BusinessWeek Magazine Rollins Professional MBA-programmet # 1 i Florida för deltid MBA-program 2015.

Ledarskaps Excellence: # 1 i nationen

Rollins MBA på Crummer Graduate School of Business har blivit erkänd som den ledande ledarskapsutvecklingen av HR.com: s 2016 ledarskaps Excellence-utmärkelser.

Forbes: 52: e i nationen

Rollins Early Advantage MBA rankas 52: e nationellt och nr. 1 bland privata företagsskolor i Florida enligt Forbes-tidningen, september 2015. Denna ranking utförs vartannat år och vi har konsekvent rankats bland de två bästa heltid MBA: erna i Florida sedan 1999. Rankning baseras på studentens avkastning 5 år efter examen.

Princeton Review "The Best 296 Business Schools: 2015 Edition"

Princeton Review har Rollins MBA i sin 2015-upplaga av "The Best 296 Business Schools".

Rollins College Rankings

Förutom sin företagsskola har Rollins College fått toppbetyg från nationella publikationer för alla sina forskarutbildningar och grundutbildningsprogram. För det 22: e året i rad har amerikanska News & World Report rankat Rollins bland de två största regionala universiteten i söder och först i Florida i sin årliga ranking av "Best Colleges." Rollins College rankades också 2: a av regionala universitet i söder för Bästa högskolor för veteraner av US News & World Report.

US News and World Report

Rollins MBA har rankats som en av de tio minst dyra privata handelshögskolorna i landet av US News and World Report.

Rollins College & Winter Park

Rollins College campus i Winter Park, Florida, kommer att placera dig på en spännande korsning av kultur, handel och professionella möjligheter. En eftermiddags promenad längs Park Avenue-bara några steg från campus-kommer att avslöja dig till några av de spännande kultur- och fritidsutbud som du kommer att trivas som student på Rollins.

Företag i vår gemenskap

Winter Park är en av de samhällen som utgör den större storstadsregionen i Orlando, en av de 10 största platserna i landet för affärer. * Orlando är ett nav för företag, inklusive stora kontor för Darden, Disney, Lockheed Martin, Tupperware och mer.

Platser

 • Winter Park

  Rollins College Crummer Graduate School of Business Graduate Admissions 1000 Holt Ave.-2722 , 32789, Winter Park

Frågor